Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Σύσκεψη για την πυρκαγιά που είναι σε εξέλιξη στην Πάλαιρο

Σύσκεψη για την πυρκαγιά που είναι σε εξέλιξη στην Πάλαιρο

unnamedΜετά τη μεγάλης έκτασης φωτιά που σημειώθηκε στη Δημοτική Ενότητα Παλαίρου από νωρίς το πρωί, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χ. Σταρακά συγκάλεσε έκτακτο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας με σκοπό την ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή, την πρώτη εκτίμηση των καταστροφών καθώς και το σωστό συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη σωστή αντιμετώπιση του φαινομένου.
Στο έκτακτο Σ.Ο.Π.Π. συμμετείχαν ακόμα ο Βουλευτής ΚΚΕ Αιτ/νίας κ. Ν. Μωραΐτης, ενώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων κ. Ι. Λύτρας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Κολοβός και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Ι. Τέγας. Επίσης από το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας ο Δήμαρχος κ. Γ. Αποστολάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Τσακάλης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Μπαλατσούρας και ο Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος Παλαίρου κ. Δ. Σταχτιάρης.
Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία συμμετείχαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου Ι. Φορτσέρης, ο Διοικητής Π.Υ. Άρτας κ. Αθ. Μικρούλης και από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας ο Αναπληρωτής Διευθυντής κ. Δ. Παπαευθυμίου , καθώς και ο βοηθός του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή κ. Φ. Τσόλκας.

11822310_1102048039807330_869765994305417276_n

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ippokampos

    Αγαπητέ φίλε Τόλη είναι και αυτό ενά από τα παράδοξα του ελληνικού κράτους. Η περιοχή που εξελίσεται η πυρκαγιά ελέγχεται από την Π.Υ. Λευκάδας η οποία διοικητικά ανήκει στην Περιφέρεια Ιονίων νήσων και επιχειρησιακά στην Περιφέρεια Ηπείρου γιαυτό και στη σύσκεψη ο Περιφερειάρχης Ηπείρου.Όσο για τον Διοικητή της Π.Υ. Άρτας άγνωστο γτ ήταν κ αυτός στη σύσκεψη!Παρ το αυγό και κούρευτο δηλαδη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.