Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Τελεσίγραφο στον Πανσερραϊκό!

Τελεσίγραφο στον Πανσερραϊκό!

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού με ανακοίνωσή τους ζήτησαν την εξεύρεση λύσης εντός των επόμενων 20 ημερών.

Μεγάλο οικονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα «λιοντάρια» και οι ποδοσφαιριστές με ανακοίνωσή τους αποφάσισαν να τo δημοσιοποιήσουν. Όπως αναφέρουν, υπάρχουν συνάδελφοί τους που έχουν βιοποριστικό πρόβλημα και τονίζουν ότι θα παραμείνουν αφοσιωμένοι στις υποχρεώσεις τους για ακόμα 20 ημέρες. Εύχονται ολόψυχα τα περαστικά τους στον μεγαλομέτοχο, Πέτρο Θεοδωρίδη, αλλά σημειώνουν ότι αν δεν βρεθεί λύση εντός 20 ημερών, τότε η πορεία που θα πάρει η ομάδα τους θα είναι μη αναστρέωιμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού:

«Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού θέλουμε να δηλώσουμε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή βρισκόμαστε σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση. Εμείς, τα μέλη του τεχνικού τιμ καθώς και οι εργαζόμενοι στο ποδοσφαιριό τμημα της ΠΑΕ (φυσικοθεραπευτής, φροντιστής).

Σεβόμενοι τη δύσκολη κατάταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ λόγω της περιπέτειας τη υγείας που αντιμετωπίζει ο πρόεδρός μας, κύριος Πέτρος Θεοδωρίδης και ευχόμενοι ολόψυχα να βρίσκεται το συντομότερο δυνατό κοντά μας, ποδοσφαιριστές και τεχνκή ηγεσία δεν δημοσιοποήσαμε την έκταση του προβλήματος.

Πλέον αρκετοί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα στην καθημερινότητά τους και η ανάγκη εξεύρεσης λύσης είναι επιτακτική. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα αποφάσισε να μείνει αφοσιωμένο στις υποχρεώσεις της ομάδας για τις επόμενες 20 ημέρες, στις οποίες αν δεν φανεί διέξοδος θα φέρουν την ομάδα σε μη αναστρέψιμη πορεία».

 

flnews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.