Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Την Τετάρτη οι απολογίες για την απόπειρα βιασμού

Σοκάρουν οι πληροφορίες για την υπόθεση κατάλογος

Στον Ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο άνδρες, ηλικίας 29 και 25 ετών, που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για απόπειρα βιασμού 15χρονης ,για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αρπαγή ανηλίκου. Οι δύο νεαροί ζήτησαν και έλαβαν τελικά προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη για την υπόθεση που σόκαρε την τοπική κοινωνία. Το περιστατικό φέρεται να έγινε την Πέμπτη  σε χωριό της παρατριχώνιας περιοχής και για την υπόθεση διακινούνται διάφορες πληροφορίες στην τοπική κοινωνία. Ωστόσο η έρευνα εξελίσσεται προσεκτικά από την Αστυνομία για όλες τις πτυχές του συμβάντος που απαιτεί ευαισθησία στους χειρισμούς.
Σύμφωνα πάντως με νεότερες πληροφορίες που έγιναν γνωστές το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 24 Ιουλίου, οι συλληφθέντες, οι οποίοι κάθονταν σε καφετέρια του χωριού μαζί με την 15χρονη και τον πατέρα της, προθυμοποιήθηκαν να την πάνε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο. Την οδήγησαν στην οικία του ενός εκ των δύο και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν. Ωστόσο ένα τυχαίο περιστατικό ίσως ήταν η αιτία που απετράπη ο βιασμός: χτύπησε το τηλέφωνο του ενός νεαρό από το οποίο ειδοποιήθηκε πως ο πατέρας του είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Ο 29χρονος και ο 25χρονος έφυγαν από το σπίτι και η ανήλικη επέστρεψε στο δικό της, όπου ανέφερε το γεγονός. Ακολούθησε καταγγελία στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.