Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

Τιμή στη ζωντανή ιστορία του Παναιτωλικού

Τιμή στη ζωντανή ιστορία του Παναιτωλικού

881-640x360Στο πλαίσιο του εορτασμού 88 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, συνεχίζοντας την απόδοση τιμών σ’ αυτούς που με την αγάπη τους στο Σύλλογο, την προσπάθειά τους και την προσφορά τους, συνέβαλλαν στην πρόοδό του, η ΠΑΕ Παναιτωλικός στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη θα τιμήσει τρείς από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του:

1. ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ. Γεννήθηκε το 1920 στο Αγρίνιο και σε μικρή ηλικία (το 1935) αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό. Συνέχισε μετά τον πόλεμο και έπαιξε έως το 1947. Σκληροτράχηλος αμυντικός που είχε το προσωνύμιο «Τίγρης». Τα τελευταία 60 χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Πάτρας, αλλά παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας μας πολλές φορές ερχόμενος και στο γήπεδο.

2. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. Γεννήθηκε το 1924 στο Αγρίνιο και έκανε δελτίο στην ομάδα το 1940. Σπούδασε στη Νομική Σχολή και εργάστηκε ως συμβολαιογράφος. Πρόσφερε και από τη θέση του διοικητικού παράγοντα στο Σύλλογο, καθώς διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. επί προεδρίας του αείμνηστου Βασίλη Καραθανάση, για πολλά χρόνια. Πιστός φίλος του Παναιτωλικού, βρίσκεται στην κερκίδα σε όλους τους αγώνες μέχρι σήμερα.

3. ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. Γεννήθηκε το 1927 στο Αγρίνιο και έπαιζε έξω δεξιά, όπου διακρίνονταν για την ταχύτητά του. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας έως το 1950, δίπλα σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές, όπως ο Καραθανάσης, ο Μπισδούνης, ο Κρίκος, ο Παπαδόπουλος. Παρακολουθεί μέχρι σήμερα ανελλιπώς την ομάδα μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.