Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Τμήμα ΜΥΠ εναντίον διοίκησης στο ΤΕΙ

Τμήμα ΜΥΠ εναντίον διοίκησης στο ΤΕΙ

Κόντρα με φόντο την πρόταση για το σχέδιο “Αθηνά”

Ο πρόεδρος του ΤΕΙ κ.Βαγγέλης Στεργίου-Πολίτης

Τα «μαχαίρια» έχουν βγει στο ΤΕΙ Μεσολογγίου το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του προγράμματος «Αθηνά» και-όπως φαίνεται-και εν όψει των προσεχών εκλογών για τη διοίκηση του ιδρύματος για την οποία ήδη μέλος της κοινότητας του ΤΕΙ ενεργεί ανοιχτά προεκλογικό αγώνα.

Η πρόταση του ΤΕΙ για το «Αθηνά» προκαλεί πολλές αντιδράσεις και μία από αυτές είναι  του τμήματος Μηχανολογίας και Υδάτινων Πόρων (Μ.Υ.Π.). Πρόσφατα κατά της διάρκεια της συνέλευσης του ΤΕΙ  τέθηκε σε ψηφοφορία η πρόταση του τμήματος Μηχανολογίας και Υδάτινων Πόρων (Μ.Υ.Π.) για την ένταξή του από τη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας ,στην οποία ανήκει, στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.ΤΕ.Φ.) του ΤΕΙ Μεσολογγίου από κοινού με το τμήμα Αυτοματισμού.Η πρόταση απορρίφθηκε… πανηγυρικά και  δια ψηφίσματος ήρθε η έντονη αντίδραση (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ) από το τμήμα Μηχανολογίας και Υδάτινων Πόρων.

Το Τμήμα βάλλει κατά της διοίκησης του ΤΕΙ (πρόεδρος ο Βαγγέλη Πολίτης-Στεργίου) εξηγώντας στο ψήφισμα γιατί « είναι επιβεβλημένο να συνεχίσει να υπάρχει στο νέο ακαδημαϊκό χάρτη της εκπαίδευσης που θα διαμορφωθεί σύμφωνα με το υπό διαβούλευση σχέδιο Αθηνά» . Μάλιστα αντιπαραβάλλει την προοπτική του με αυτή του τμήματος Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων (ΤΕΣΥΔ) στο Παράρτημα Ναυπάκτου.

Το ΜΥΠ καταγγέλλει λοιπόν την «εισήγηση της υπηρεσιακής απερχόμενης διοίκησης του ΤΕΙ Μεσολογγίου» δείχνοντας πως τα όργανα στο ΤΕΙ μόλις άρχισαν…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.