Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Το ΠΑΜΕ στην πλατεία για τις απολύσεις

IMGP0032Στο πλαίσιο του γενικότερου κλίματος αναβρασμού που επικρατεί υπό τον φόβο των απολύσεων στο δημόσιο τομέα και της σημερινής 24ωρης απεργίας της ΓΣΣΕ και της ΑΔΕΔΥ, οι κινητοποιήσεις  συνεχίζονται και στο Αγρίνιο. Την ίδια ώρα που στο Μεσολόγγι οι καθηγητές καταλάμβαναν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα το κτήριο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Αγρίνιο το ΠΑΜΕ πραγματοποιούσε συγκέντρωση η οποία παρότι δεν χαρακτηρίστηκε από ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, ακολουθήθηκε από πορεία στο κέντρο της πόλης.

«Είναι ο λαός τώρα αυτός που πρέπει να πρωταγωνιστήσει», τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων κ. Χρήστος Κοδέλας ως πρώτος ομιλητής, μιλώντας παράλληλα και για μεθόδευση της κατάργησης της Κυριακάτικης αργίας.

Ο βασικός ομιλητής, γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΠΑΜΕ κ. Χρήστος Κουζέλης αναφέρθηκε στις περικοπές που γίνονται στον ΕΟΠΥΥ  ενώ αναφορικά με τις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα  στο δημόσιο είπε πως αυτό είναι χαρακτηριστικό δείγμα του πολέμου που δέχονται οι εργαζόμενοι από το κεφάλαιο, μιλώντας και για το τεράστιο πλήγμα που δέχονται οι χιλιάδες σχολικοί φύλακες και οι καθηγητές που εν μία νυκτή χάνουν τη δουλεία τους.

IMGP0013

IMGP0016

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.