Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Το πλάνο των φιλικών

Το πλάνο των φιλικών
ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Οριστικοποιήθηκε η παραμονή της ομάδας του Παναιτωλικού στο Εμιλέον για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας καθώς οι ιθύνοντες του σωματείου και σε συνεργασία με το Ν. Καραγεωργίου έκριναν ότι δεν υπήρχε λόγος η ομάδα να μεταβεί σε άλλο μέρος. Κάποιες μετακινήσεις όμως ο Παναιτωλικός θα αναγκαστεί να τις κάνει και αυτό έχει να κάνει με το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών αγώνων που οριστικοποιήθηκε. Συγκεκριμένα στις 8 Αυγούστου θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Κόρινθο στο Αγρίνιο ενώ στις 18 Αυγούστου οι αγρινιώτες θα πάνε στα Γιάννινα για να αντιμετωπίσουν στους Ζωσιμάδες τον τοπικό Πας.
Ταξίδι περιμένει τον Παναιτωλικό στις 29 Αυγούστου όπου και θα μεταβεί στη Μυτιλήνη για να αντιμετωπίσει την Καλλονή (σε ανταπόδωση του περσινού φιλικού στο Αγρίνιο με την ίδια ομάδα) ενώ επιστρέφοντας στην Αθήνα θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Καλλιθέας την τοπική ομάδα στις 1 Σεπτεμβρίου. Τέλος στις 8 Σεπτεμβρίου ο Παναιτωλικός θα μεταβεί στην Άμφισσα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Φωκικό ενώ στην «αναμονή» είναι ένα ακόμη φιλικό ματς με την ομάδα του ΌΦΗ. Αυτό θα εξαρτηθεί από το αν τελικά η κρητική ομάδα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, επιστρέφοντας στο Αγρίνιο θα αναμετρηθεί με τον Παναιτωλικό, κάτι που είχε συμβεί και την περσινή χρονιά, με πιθανότερη ημερομηνία στις 12 Αυγούστου.
Προσπάθειες γίνονται για το κλείσιμο και άλλων φιλικών αγώνων καθώς αυτή είναι η επιθυμία και του προπονητή της ομάδας Ν. Καραγεωργίου που θέλει οι παίκτες του να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα ματς στα πόδια τους πριν την επίσημη έναρξη του μαραθωνίου της Foootball League περίπου στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.