Κυριακή, Μάιος 26, 2019

Τραγικές σκηνές στο Νοσοκομείο

koi-troxaio-malgara5

Φωτό από zougla.gr
Φωτό από zougla.gr

Συγκλονιστικές οι σκηνές που διαδραματίζονται στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Δεκάδες Αιτωλοακαρνάνες, άλλοι σπεύδοντας  από το Νομό και άλλοι  διαμένοντες στη Θεσσαλονίκη και πολλοί φοιτητές, έχουν σπεύσει για να συμπαρασταθούν στους τραυματίες του τροχαίου αλλά και στους συγγενείς  των τραγικών θυμάτων,των δύο φοιτητριών ,21-22 περίπου ετών, από την περιοχή του Μεσολογγίου και το Αγρίνιο. Οι γονείς της φοιτήτριας από το Μεσολόγγι έχουν αναγνωρίσει τη σωρό της κόρης τους ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία και για την άτυχη φοιτήτρια από το Αγρίνιο που σπούδαζε στην Κομοτηνή . Τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο ναυπάκτιος οδηγός του λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ  Αιτωλοακαρνανίας, έχει υποστεί ακρωτηριασμό στα πόδια, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για άλλη μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.

Οι υπόλοιποι τραυματίες είναι ελαφρά. Ωστόσο πολλοί από αυτούς αδυνατούν-στις συνομιλίες τους- να εξηγήσουν τα αίτια του συμβάντος και γιατί το λεωφορείο προσέκρουσε στη σταματημένη (στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης αλλά χωρίς αλάρμ και προειδοποιητικό τρίγωνο) τούρκικη νταλίκα ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές. Σημειωτέον πως σύμφωνα με πληροφορίες (οnairnews.gr) στο μοιραίο λεωφορείο επιβιβάστηκαν τρία άτομα από Ναύπακτο, τέσσερα από Μεσολόγγι, 24 από Αγρίνιο, 6 από Αιτωλικό, 9 από Αμφιλοχία και δύο από Πάτρα. 48 συνολικά εκ των οποίων όμως 20 περίπου αποβιβάστηκαν σε κοντινότερους της Θεσσαλονίκης προορισμούς.

Το Τροχαίο σημειώθηκε  λίγα λεπτά πριν τις 16:00. Συγκεκριμένα το  Ε.Κ.Α.Β., δέχθηκε την κλήση σχετικά με το περιστατικό στις 15:46. Η προανάκριση και η πραγματογνωμοσύνη θα ρίξουν φως στα αίτια του συμβάντος. Σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι η  θλίψη για τα θύματα είναι μεγάλη, μια μέρα που μεγάλο τμήμα του φοιτητόκοσμου ταξίδεψε προς διάφορες κατευθύνσεις για να επιστρέψει στον τόπο σπουδών του.

Δείτε τι δηλώνει ο διευθυντής του «Παπαγεωργίου» για τους τραυματίες:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.