Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Τραυματίστηκε ηλικιωμένη από κακοτεχνία

Τραυματίστηκε ηλικιωμένη από κακοτεχνία

sinidisi.gr_2014-09-19_07-31-24-300x225Τρύπες, τσιμέντα και βίδες μετατρέπουν σε ανώμαλο δρόμο τα πεζοδρόμια του Αγρινίου.Μια ηλικιωμένη γυναίκα είναι το τελευταίο «θύμα» μιας από τις πολλές «τρύπες» και κακοτεχνίες που υπάρχουν στα πεζοδρόμια του Αγρινίου. 

Όπως μας μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, η ηλικιωμένη κυρία πάτησε άθελά της σε σημείο όπου φαίνεται ότι κάποτε βρισκόταν τοποθετημένη κάποια κολώνα, με αποτέλεσμα να σκοντάψει και να χτυπήσει στο πρόσωπό της, ενώ χρειάστηκε η μεταφορά της στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με καταστηματάρχες της περιοχής, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, ενώ οι ίδιοι επισημαίνουν ότι στο συγκεκριμένο σημείο, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού, κοντά στον Άγιο Δημήτριο, οι κακοτεχνίες δίνουν και παίρνουν.

Δυστυχώς ο τραυματισμός της ηλικιωμένης γυναίκας δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, αφού αντίστοιχα συμβάντα σημειώνονται τακτικά στα ίδια και τα ίδια σημεία. Πλακάκια πεζοδρομίων που έχουν ξεκολλήσει, «φυτώρια» δέντρων που ποτέ δεν φυτεύτηκαν ή κάποιοι έσπευσαν να ξεριζώσουν, μετατρέπονται σε παγίδες για άτομα που περπατούν ανυποψίαστα. Άλλωστε, υποτίθεται ότι τα πεζοδρόμια είναι για τους όλους τους πεζούς και όχι μόνο για όσους έχουν ικανότητες για κίνηση «εκτός δρόμου».

Ίδια κατάσταση όμως και στις διαβάσεις των πεζών που διασχίζουν την Εθνική Οδό, ενώ και η διαχωριστική νησίδα ανάμεσα στα δύο ρεύματα θυμίζει περισσότερο… τάφρο. Καλούμε επομένως όποιο φορέα είναι υπεύθυνος για την συντήρηση αυτών των σημείων, δήμος Αγρινίου ή Διεύθυνση Ελέγχου Συντήρησης Έργων Αιτωλοακαρνανίας, να μεριμνήσουν ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές και να μην έχουμε άλλα τέτοια «ανόητα» ατυχήματα, προτού συμβεί κανένας σοβαρότερος τραυματισμός.

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.