Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

Υβρεολόγιο από Μπαρμπαρούση

Υβρεολόγιο από Μπαρμπαρούση

180713vouliXA_in2Άκρως θλιβερό ήταν το θέαμα στην αίθουσα της Ολομέλειας με βουλευτές της Χρυσής Αυγής να πρωταγωνιστούν σε ένα πρωτοφανές επεισόδιο λεκτικής χυδαιότητας.Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος, κατήγγειλε ότι η Χρυσή Αυγή, από τα γραφεία της στη Βουλή, απειλεί τηλεφωνικά πολίτες, ώστε να μην επιχειρήσουν αντιδιαδήλωση σε εκδήλωση που προετοιμάζει η τοπική οργάνωση στη Μεσσηνία.

Στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Πετράκος αποκρύπτει πως το τηλεφώνημα έγινε από τη Χρυσή Αυγή στο Indymedia. Με θρασύτητα και ακραία επιθετικότητα απευθυνόμενος στους βουλευτές ανέφερε: «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι κουκουλοφόροι, οι δολοφόνοι που καίνε την Αθήνα κάθε φορά» και συνέχισε λέγοντας «στο Βίτσι και στο Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο», απαντώντας στον βουλευτή Θ. Πετράκο, ο οποίος, μια μέρα νωρίτερα από την Καλαμάτα, τον προκάλεσε λέγοντάς του «ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς».

«Πού ήταν η ΕΡΤ και ο κ. Πετράκος, όταν πέθαινε κόσμος επειδή δεν είχε να ζήσει; Ο κ. Πετράκος που φώναξε κάποτε στη Μεσσηνία το σύνθημα που είναι κρεμασμένο με πανό σήμερα στην ΕΡΤ, το “ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς”. Και του είπα και εγώ τότε στο Βίτσι και στο Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο». Η αναφορά αυτή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής προκάλεσε σχόλιο από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είπατε κάτι κ. Διαμαντόπουλε;» ανέφερε ο κ. Κουκούτσης. «Ό,τι άκουσες», του είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν άκουσα γι΄ αυτό ρωτάω. Θα μου τα πείτε έξω» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Τα επικριτικά σχόλια συνεχίστηκαν από τα έδρανα και σε αυτά ο κ. Κουκούτσης απάντησε: «ησυχία κομμουνιστές»! Στο σχόλιο «ήσυχα κομμουνιστές» του βουλευτή της Χρυσής Αυγής αντέδρασε και ο Θανάσης Παφίλης. «Συγνώμη δεν μίλησα σ’ εσάς. Σας τιμώ εσάς. Αυτοί δεν είναι κομμουνιστές είναι γιαλαντζί κομμουνιστές», επέμεινε ο κ. Κουκούτσης.

Με το πέρας της ομιλίας του ο βουλευτής κατέβηκε από το βήμα και μαζί με άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατευθύνθηκε στην έξοδο από την Ολομέλεια περνώντας από τα έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλλουν ότι βουλευτές της Χρυσής ΑυγήςΗλιόπουλος-Μπαρμπαρούσης αποχωρούν από την αίθουσαστράφηκαν απειλητικά εναντίον τους και πως χρησιμοποίησαν πρωτοφανείς ύβρεις σε βάρος τους.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε και στους διαδρόμους με πρωταγωνιστές τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι έβριζαν χυδαία κατά την αποχώρησή τους. «Πουτ@@@κια του ΣΥΡΙΖΑ», φέρεται να εκστόμισε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος αναφερόμενος στις εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Το παζλ των ύβρεων συμπλήρωσε ο Κώστας Μπαρμπαρούσης αποκαλώντας «μ@@σκυλα, γαμ@@@λες, θα σας γαμ@@@@με», τους Αριστερούς βουλευτές τους οποίους προσκάλεσε να βγουν έξω από την αίθουσα…

/www.zougla.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.