Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

“Υπηρέτες του συστήματος είναι αυτοί που χρεώνουν τους δήμους τους”

μοσχολιοσ

Να απαντήσει στη μομφή που χαρακτηρίζει τη δημοτική αρχή Αγρινίου ως «σύστημα» κλήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Η ρητορική αυτή άλλωστε χρησιμοποιήθηκε προ ημερών από τον επί οκταετίας δήμαρχο Θεστιέων Δ.Τραπεζιώτη που επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Σημασία έχει από πού εκπορεύονται αυτές οι καταγγελίες που γίνονται. Η καταγγελία δεν έχει καν αξιοπιστία αν  αυτοί από τους οποίους εκπορεύεται αποτελούν οι ίδιοι σύστημα. Άνθρωποι που αποτελούν βασικά στελέχη παρατάξεων δεν μπορούν να μιλούν για συστήματα . Αυτή τη στιγμή το Αγρίνιο ότι έχει το οφείλει στους κατά καιρούς δημάρχους του, εκτός αν έχετε δει εσείς το κεντρικό κράτος να κάνει κάτι για τούτη την πόλη. Δεν υπηρετώ κανένα σύστημα και ούτε υπηρέτησα ποτέ. Και το ίδιο μπορώ να πω με βεβαιότητα και για τους προηγούμενους δημάρχους» ανέφερε ο Παύλος Μοσχολιός. Με νόημα εξάλλου πρόσθεσε πως «υπηρέτες του συστήματος είναι αυτοί που χρεώνουν τους δήμους τους, όχι αυτοί που τους αφήνουν ξεχρέωτους».
Βέβαια ο Μοσχολιός δεν ονομάτισε, η απάντηση του όμως ερμηνεύθηκε ως ιδιαίτερα αιχμηρή για τον πρώην δήμαρχο Θεστιέων.’Aλλωστε ο Μοσχολιός τον ¨φωτογράφισε¨θυμίζοντας πως (ο Τραπεζιώτης) μιλά για σύστημα αν και μετείχε  στο διοικητικό συμβούλιο της Τριχωνίδας Α.Ε. με πρόταση του δημάρχου Αγρινίου. Όπως και στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ στην ΤΕΔΚ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.