Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Υπό την… επίβλεψη εισαγγελέα εφημερία της καρδιολογικής στο Μεσολόγγι

Υπό την… επίβλεψη εισαγγελέα εφημερία της καρδιολογικής στο Μεσολόγγι

nosokMESOLOGΦαίνεται ότι η κόντρα του διοικητή του Νοσοκομείων Αγρινίου-Μεσολογγίου κ. Δημητρογιάννη με το Συμβούλιο Διοίκησης της νοσηλευτικής μονάδας του Μεσολογγίου δεν μπορούσε να μην έχει και παρέμβαση της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Πέμπτη κλιμακώθηκαν οι διαφωνίες που είχαν οι δύο πλευρές, με αφορμή μετακινήσεις προσωπικού προς το Αγρίνιο, που όμως φαίνεται να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Ο κ. Δημητρογιάννης πληροφορήθηκε ότι η καρδιολογική επρόκειτο να παραμείνει κλειστή γιατί οι εφημερεύοντες επικαλούνταν το πλαφόν των εφημεριών για τον μήνα. Τελικά όπως διαπιστώθηκε αυτές δεν είχαν καλυφθεί αλλά με δεδομένη και την αργία που ερχόταν για την 28η Οκτωβρίου ο διοικητής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η καρδιολογική θα μείνει ανοιχτή ενημέρωσε τον εισαγγελέα. Εκείνος, μάλιστα, έκανε έρευνα σε συγκεκριμένη ώρα και βρήκε τελικά την καρδιολογική να λειτουργεί.

Πιθανότατα, δε, να μην είναι το τελευταίο πεδίο κόντρας καθώς ο κ. Δημητρογιάννης προτίθεται να διερευνήσει αν στη συνεδρίαση, από την οποία προέκυψε το πρόσφατο έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας, έλαβαν μέρος τα μέλη του Δ.Σ που αναφέρονται και υπογράφουν.

Στην τελευταία κόντρα πάντως αυτοί που σίγουρα δεν φταίνε είναι υπάλληλοι που έχουν οικογένειες και οικονομικά προβλήματα.Φαίνεται να έχει ξεχαστεί το θέμα του κόστους μετακίνησης και ότι υποχρεώνονται να μεταβαίνουν κάθε μέρα από Αγρίνιο σε Μεσολόγγι(ή και αντίστροφα)πληρώνοντας το αντίτιμο της μεταφοράς από την τσέπη τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.