Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Φουντώνουν τα σενάρια για τα hotspots

AGRILOS KATOYNAMέρα με την ημέρα στην Αιτωλοακαρνανία φουντώνει η σεναριολογία για χώρους στο νομό που φέρονται ως πιθανοί για την εγκατάσταση hotspots που θα φιλοξενήσουν πρόσφυγες.
Έχουν διακινηθεί οι περιπτώσεις της αεροπορίας στο Αγρίνιο, των εργοταξιακών χώρων στο Αντίρριο, του Ξενία Ναυπάκτου και άλλοι.
Τα περισσότερα σενάρια είναι αβάσιμα ωστόσο ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Ακτίου –Βόνιτσας Κωνσταντίνος Γεροκωστόπουλος επικαλείται «έγκυρες πηγές» σύμφωνα με τις οποίες μεθοδεύεται η εγκατάσταση μεταναστών και προσφύγων στο παλαιό στρατόπεδο του Άγριλου, που βρίσκεται κοντά στο «Σαμάρι» και στην Κατούνα. Πρόκειται βέβαια για παλαιά ιστορία καθώς το εν λόγω στρατόπεδο όντως είχε προταθεί στο παρελθόν για σχετική χρήση ενώ είχε γίνει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας εξω από αυτό.
Ο εν λόγω σύμβουλος-που καλό είναι να κάνει γνωστές ποιες είναι οι «έγκυρες πηγές” του-ζητά ενημέρωση για το ζήτημα αυτό από τον δήμαρχο Ακτίου- Βόνιτσας . Πρωτίστως βέβαια καλό είναι να αποταθεί στον δήμο Αμφιλοχίας καθώς στα δικά του όρια είναι το στρατόπεδο οι εγκαταστάσεις του οποίου του παραχωρήθηκαν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.