Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Φ.Κωστούλας: Το καινούριο Δ.Σ. θα περιλαμβάνει τους καλύτερους!

Φ.Κωστούλας: Το καινούριο Δ.Σ. θα περιλαμβάνει τους καλύτερους!

Διάψευση Βασίλη Νικάκη ότι έχει δεχτεί κρούση

Σιβυλλική δήλωση έκανε στο agrinionews.gr ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού  Φώτης Κωστούλας σε ερώτηση για το ποιες εξελίξεις αναμένονται από σήμερα. Ο κ. Κωστούλας αφού εξήγησε ότι δεν έχει κάτι χειροπιαστό για το που πάει το πράγμα την Τετάρτη(όταν και εξετάζεται τόσο η προσφυγή του Παναιτωλικού κατά της Κέρκυρας, όσο και η αναδιάρθρωση των κατηγοριών)τόνισε ότι οι κινήσεις της ομάδας ήταν στοχευμένες αφήνοντας παράθυρο αισιοδοξίας.

Εκεί όμως που άφησε πολλά υπονοούμενα ήταν όταν ρωτήθηκε για το τι πρόκειται να γίνει με το νέο Δ.Σ. της ομάδας. “Από σήμερα αρχίζει η διαδικασία για να έχουμε ένα καλό Δ.Σ. Δεν βρήκε ανταπόκριση το κάλεσμά μου και άρα προχωρούμε για να έχει ο Παναιτωλικός τους ανθρώπους που πρέπει, στις θέσεις που πρέπει. Παρά τις αμφιβολίες κάποιων θα έχουμε στο Δ.Σ. της ομάδας τους καλύτερους!” ανέφερε.

Όπως ήταν φυσικό η τοποθέτηση αυτή του κ. Κωστούλα έφερε αυτόματα την ερώτηση:Τους καλύτερους με οδηγό το παρελθόν; Ανθρώπους που έχουν βρεθεί και τους έχει γίνει κρούση; Νέους και άφθαρτους στο χώρο; γιατί η πλειοψηφία των φιλάθλων θέλει να δει αλλαγές σε σχέση με το παρελθόν και μάλιστα μεγάλες. Η απάντηση του κ. Κωστούλα ήταν διφορούμενη αλλά δόθηκε με πολύ αισιόδοξο τόνο:-“Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε τους καλύτερους όπως είπα. Οι οπαδοί της ομάδας να περιμένουν κάτι τέτοιο, αλλά σε άλλες λεπτομέρειες δεν θα μπω, δεν χρειάζεται να τα δίνουμε όλα έτοιμα”.

Τι λέει ο Βασίλης Νικάκης

Πάντως το agrinionews.gr επικοινώνησε με τον κ. Βασιλη Νικάκη παρατηρητή της Ουέφα, παλαιό αρχιδιαιτητή, δημοτικό σύμβουλο και επαγγελματία της περιοχής για να τον ρωτήσει για χτεσινό δημοσίευμα της Sportday που έκανε λόγο για πρόταση ανάμιξής του στα διοικητικά από τον Παναιτωλικό. Ο κ. Νικάκης το διέψευσε κατηγορηματικά: “Δεν έχω καμιά κρούση απολύτως. Μου κάνει εντύπωση που γράφτηκε κάτι τέτοιο και σε μεγάλες εφημερίδες της Αθήνας. Πολλές φορές έτσι “καίγεται” ένα όνομα ή γίνεται προσπάθεια να έρθει σε επαφή πρώτος αυτός που αναφέρεται στην “είδηση”. Εγώ πάντως δεν έχω διάθεση ούτε να καώ ούτε να πάω να ψάξω για θέση”, μας απάντησε.

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.