Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα, ευχές και…αιχμές στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Χαμόγελα, ευχές και…αιχμές στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Mια άτυπη τελετή παράδοσης-παραλαβής έγινε σήμερα στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Ο νέος διοικτής Γιώργος Κραμποκούκης -που ανέλαβε καθήκοντα προ εβδομάδας- παρελαβε και εθιμοτυπικά σήμερα τη σκυτάλη από τον απερχόμενο Διοικητή Γιάννη Μπίνα. Σημειωτέον ότι σήμερα ήταν και η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες είχαν κατ΄ιδίαν συνάντηση…

Ο Γιάννης Μπίνας εμφανίστηκε συγκινημένος και φορτισμένος και αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσε ως διοικητής επισημαίνοντας τις επιδόσεις του Νοσοκομείου στους στόχους που είχαν τεθεί στην πλέον δύσκολη οικονομική συγκυρία. Υπογράμμισε ότι το ρόλο του τον αγάπησε, δεν τον είδε ως “δουλειά” καθώς “δεν ήταν ανεπάγγελτος”. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος είχε επιλεγεί  μέσω της “ανοιχτής διακυβέρνησης”  και ανέλαβε διοικητής σε μια εποχή δύσκολη που κάποιοι άλλοι είχαν αποφύγει να αναλάβουν σχετικά καθήκοντα διοικητή. (Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Γ. Κραμποκούκης είχε αρχικώς -στις αρχές του 2010- επιλεγεί ως  διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, θέση που τελικώς δεν έκανε αποδεκτή, ενώ ποτέ δεν εξηγήθηκε το πλαίσιο βάσει του οποίου έγινε η επιλογή του για το Αγρίνιο . Αυτοί είναι και οι λόγοι που καποιοι διέκριναν ως αιχμές τις  συγκεκριμένες  αναφορές του Γ.Μπίνα ). 

Ο νέος διοικητής Γ.Κραμποκούκης επφύλλαξε καλά λόγια για το Νοσοκομείο και τον απερχόμενο διοικητή, τον οποίο χαρακτήρισε ως επιτυχημένο. Ως κύρια προτεραιότητα ανέφερε την ανάγκη της διασύνδεσης των δύο Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου τα οποία άλλωστε θα τελούν υπό ενιαια διοικηση.

Παρόντες στην “παράδοση-παραλαβή” τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι των ιατρών και των εργαζομένων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.