Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Χρήστος Μυριούνης: Γρήγορη παραμονή και καλό μπάσκετ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ GOALΓια τη νέα πρόκληση της καριέρας του και τους στόχους του Α.Ο. Αγρινίου μίλησε στο agrinionews.gr  ο νέος κόουτς της ομάδας Χρήστος Μυριούνης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος είναι η γρήγορη παραμονή . Παράλληλα δεν παρέλειψε να εκθειάσει και τον προηγούμενο προπονητή Γ. Διαμαντάκο και το έργο που επιτέλεσε στην ομάδα του Αγρινίου. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Μυριούνης:

Τι γνωρίζατε για τον Α.Ο. Αγρινίου;

Γνώριζα τα πάντα! Ήξερα ότι είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και έχουν αναλάβει πολύ σοβαροί άνθρωποι τα τελευταία χρόνια, οι κ. Γερμανός και Τσιαμάκης που έχουν φιλοδοξίες. Ήξερα επίσης και για τη δουλειά του Γ. Διαμαντάκου.

Σας αγχώνει καθόλου το γεγονός ότι διαδέχεστε έναν άκρως πετυχημένο κόουτς (Γ. Διαμαντάκο) όπως αναφέρατε και πιο πάνω;

Δε με αγχώνει καθόλου! Μου κάνει μάλλον τη δουλειά πιο εύκολη μιας και αφήνει μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Τον γνωρίζω χρόνια τον κ. Διαμαντάκο και θα σου πω μάλιστα ότι αυτός ήταν ο –κατά κάποιο τρόπο- μεσολαβητής για έρθω στον Α.Ο. και τον ευχαριστώ πολύ! Επίσης να ευχηθούμε και καλή επιτυχία στον Γιάννη (σ.σ. Διαμαντάκο) στη νέα πρόκληση της καριέρας του.

 Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί ακόμη η ομάδα;

Στόχος μας είναι να ενισχυθούμε στον άσσο και το πέντε (πλέι μέικερ και σέντερ). Οι υπόλοιπες θέσεις θεωρώ πως είναι γεμάτες.

Ποιες οι δυσκολίες του νέου πρωταθλήματος και ποιος ο στόχος;

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν τέσσερις – πέντε ομάδες πολύ δυνατές (Αστακός, Λάρισα και δυο τρεις ακόμη) και φυσικά στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή. Όσο πιο εύκολα το καταφέρουμε τόσο το καλύτερο και από εκεί και πέρα θέλουμε να παίξουμε και καλό μπάσκετ φέρνοντας τον κόσμο στο γήπεδο. Ζητάμε τη στήριξη τόσο του κόσμου όσο και των φορέων της πόλης του Αγρινίου μιας και οι απαιτήσεις στη Β΄ Εθνική είναι εντελώς διαφορετικές και όπως γνωρίζετε είναι η πρώτη φορά που έχει το Αγρίνιο ομάδα μπάσκετ στη Β’ Εθνική.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία της ομάδας του Α.Ο. Αγρινίου για τη νέα σεζόν θα αρχίσει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου ενώ ο κ. Μυριούνης αναμένεται στο Αγρίνιο στις 13 του ίδιου μήνα.

                                                                                                                        Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.