Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αλλά με απουσίες στις εφορευτικές η εκλογική διαδικασία

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αλλά με απουσίες στις εφορευτικές η εκλογική διαδικασία

IMG_3639

Άνοιξαν από τις 7 το πρωί οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα για τους βουλευτικές εκλογές. Στην Αιτωλοακαρνανία μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα ως προς την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Αυτό που για ακόμη μια φορά έχουν να αντιμετωπίσουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είναι η απουσία μελών της εφορευτικής επιτροπής, που σε κάποια εκλογικά τμήματα απουσιάζει παντελώς.

Ορισμένοι δικαστικοί αντιπρόσωποι ενημερώνουν την αστυνομία που επιχειρεί να εντοπίσει κάποιους εξ αυτών, ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις οι δικαστικοί αναλαμβάνουν μόνοι τους να φέρουν σε πέρας τη διαδικασία.

Παράλληλα, εδώ και ώρα έχουν ανοίξει και λειτουργούν κανονικά τα εκλογικά τμήματα της Ορεινής Ναυπακτίας στα οποία η πρόσβαση είχε αποκλειστεί λόγω του χιονιού. Μηχανήματα του δήμου Ναυπακτίας, της Περιφέρειας αλλά και ιδιωτών άνοιξαν τον δρόμο και για τα 19 εκλογικά τμήματα των πρ. δήμων Αποδοτίας και Πλατάνου που παρουσιάστηκε το πρόβλημα και από τις 9 το πρωί οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ανέλαβαν κανονικά καθήκοντα, ενώ και οι πρώτοι πολίτες που ανήκουν στα τμήματα αυτά παρουσιάστηκαν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. IMG_3636

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.