To αφιέρωμα του περιοδικού έστειλε αναγνώστρια στο ksiromeritikimatia.blogspot.gr
Μεταξύ άλλων αναφέρει:
“Μια πρόσφατη αλλαγή φέρνει στο πηδάλιο της κουζίνας το νεοφερμένο σεφ Gianni Tobas, που έρχεται στην Αστόρια από τον Αστακό, o οποίος βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της Ελλάδας. Αν και πολλά αγαπημένα φαγητά στο “Θυμάρι” παραμένουν στην κατάρτιση του μενού, μερικές αξιοσημείωτες εξαιρέσεις φέρνουν την σφραγίδα και την τεχνογνωσία του Gianni Tobas . Το Ελληνικό αρνί και το βόειο κρέας που σερβίρεται με χτυπημένη κρέμα και σάλτσα γιαουρτιού, το κοκκινιστό που ψήνεται με λεμόνι, σκόρδο και θυμάρι, και σερβίρεται με πλιγούρι και γραβιέρα. Τα πραγματικά αστέρια όμως του μενού είναι η μεγάλη ποικιλία απο τις ελληνικς πίτες”
Άλλος ένας Ελληνας που διαπρέπει στο εξωτερικό και μας κάνει περήφανους όλους εμάς τους συμπατριώτες του . Εμείς να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας να φτάσει το παιδί ακόμα πιο ψηλά…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO