Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

11 σύμβουλοι του Θέρμου κάνουν λόγο για “αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Δημάρχου”

11 σύμβουλοι του Θέρμου κάνουν λόγο για “αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Δημάρχου”

θερμοΟ συνδυασμός της Αντιπολίτευσης του δήμου Θέρμου («Αξιοπιστία και Προοπτική για τον δήμο Θέρμου»), επικεφαλής του ο κ.Θ.Κασόλας, αναφέρει σε ανακοίνωση του πως  στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 30 Αυγούστου 2017 το σημαντικότερο από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν αυτό με τίτλο «Αντιδημοκρατική πρακτική και παράνομος τρόπος αντιμετώπισης των αιρετών από τη διοίκηση του Δήμου Θέρμου» που κατέθεσαν επτά (7) δημοτικοί σύμβουλοι  (τα μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλ.5, ο κ. Παπαδημητρίου Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και ο κ. Μητρομάρας της πλειοψηφίας). Aναφέρει επίσης:

Το Δημοτικό Συμβούλιο με έντεκα (11) ψήφους,  εκ των οποίων οι επτά που έθεσαν το θέμα συν τέσσερις ακόμη της πλειοψηφίας, αποφάσισε:
1.Αποδοκιμάζει και καταδικάζει την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Δημάρχου κ. Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα που αρνείται να παραχωρήσει στους δημοτικούς συμβούλους βασικά έγγραφα που αφορούν στη λειτουργία του Δήμου (έργα, μελέτες, αλληλογραφία με τις υπηρεσίες, την Περιφέρεια, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αντιμετώπιση τοπικών προβλημάτων κ.λπ.), πράγμα το οποίο στερεί τη βασική ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων για τα τεκταινόμενα στον Δήμο Θέρμου.

  1. Η αντιδημοκρατική συμπεριφορά του δημάρχου και του αντιδημάρχου κ. Κότσαλου που στρέφεται κατά δημοτικών συμβούλων θα πρέπει να σταματήσει γιατί η εξουσία των συγκεκριμένων υπερβαίνει τις αρμοδιότητές τους, με δεδομένο ότι το κορυφαίο όργανο διοίκησης του δήμου, είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.
  1. Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν στηρίζει κάθε παράβαση είτε του νόμου 3852/2010, είτε του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, είτε του νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, από τη στιγμή που πλήττουν την εικόνα οποιοδήποτε Αιρετού και του στερούν το οποιοδήποτε νόμιμο δικαίωμά του.
  2. Στηρίζει Αιρετούς και πολίτες απέναντι σε φαινόμενα ποινικοποίησης, όταν αυτά στερούνται σοβαρών αποδείξεων και ντοκουμέντων, γιατί τέτοιες πρακτικές υποβαθμίζουν την Αυτοδιοικητική ζωή του τόπου.
  1. Καταδικάζει τη διατύπωση απειλών από τη μεριά του Δημάρχου, με αφορμή σχόλιο συμπολίτη μας στο διαδίκτυο, με τις συγκεκριμένες φράσεις: «Έχουν σειρά οι επόμενοι.. Ο πρώτος συνελήφθη…!!!». Καλεί το Δήμαρχο Θέρμου να κατονομάσει, ποιοι είναι οι επόμενοι που προφανώς θα συλληφθούν και τι παρανομίες διέπραξαν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ

    ………..Καλεί το Δήμαρχο Θέρμου να κατονομάσει, ποιοι είναι οι επόμενοι που προφανώς θα συλληφθούν και τι παρανομίες διέπραξαν……….
    ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟ……… ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Ο ΤΡΥΠΑΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΛΑΑΑΑΑΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.