Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2020

12ος ημιμαραθώνιος “Μιχάλης Κούσης”: οι νικητές στους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων (φωτό)

Με τη παρουσία  αθλητών όλων των ηλικιών που ξεπέρασε τις 2. 000 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 12οςΗμιμαραθώνιος Δρόμος προς τιμήν του Αγρινιώτη μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση  και οι αγώνες δρόμου 10 και 5 χιλιωμέτρων και ενός χιλιομέτρου για μαθητές

Η πρώτη εκκίνηση δόθηκε στις 9.00 π.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας για τη διαδρομή  των 10 km, στις 9.15 για τον δρόμο  των 5km και στις 10:45 π.μ για τη διαδρομή  1 kmγια μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων που φέτος η συμμετοχή τους έφθασε τους 1. 100.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε όλους τους αθλητές μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στην αθλητική γιορτή προς τιμήν του Μιχάλη Κούση: «Φέτος η συμμετοχή  ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι Αγρινιώτες τίμησαν τον κορυφαίο μας μαραθωνοδρόμο που ενέπνευσε γενιές αθλητών. Ο αθλητισμός ενώνει και όλοι μαζί πρέπει κάθε χρόνο να προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους αθλητές που πήραν μέρος σε όλες τις διαδρομές, στους συλλόγους που συμμετείχαν στην διοργάνωση και στους δεκάδες εθελοντές. Θέλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια της οικογένειας του Μιχάλη Κούση».

Οι νικητές του αγώνα των 5 χιλιομέτρων:

Στις γυναίκες οι Ελένη Νικολοπούλου,Αντωνία Καραχρήστου,Χριστίνα Σκεπετάρη

Στους άνδρες οι Χρήστος Τρομπούκης,Ανδρέας Μακρής, Βλάσης Μέντζος.

Οι νικητές στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων:

Στις γυναίκες πρώτες Χριστίνα Μαραγιάννη,Έλενα Kαπατσούλια και Εύη Αυγέρη.

Στους άνδρες οι Νικόλας Σταμούλης,Ευάγγελος Μουρτζιάπης και Γιάννης Γιαταγάνας.


 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.