Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021

Νέες παραβάσεις της απαγόρευσης μετακίνησης στην Αιτωλοακαρνανία

Νέες παραβάσεις της απαγόρευσης μετακίνησης στην Αιτωλοακαρνανία

Εντατικά συνεχίζονται οι έλεγχοι από τις δυνάμεις της Αστυνομίας αναφορικά με τη διαπίστωση παραβάσεων των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, τα οποία και έχουν επιβληθεί λόγω του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, χθες, Τρίτη, βεβαίωσε 19 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις συνολικά.

Από αυτές, 13 αφορούσαν πεζούς ενώ έξι ακόμη αφορούσαν οδηγούς. Σε όλες τις περιπτώσεις επιβλήθηκε το αντίστοιχο διοικητικό πρόστιμο, ύψους 150 ευρώ.

Επιπρόσθετα, στη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και από την 23-03-2020 μέχρι και σήμερα 29-4-2020 στην Αιτωλοακαρνανία έχουν βεβαιωθεί 1.573 παραβάσεις των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας. Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας βεβαιώθηκαν 1.075 παραβάσεις ενώ από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας 498 Παραβάσεις.

Εχθές, Τρίτη, 28 Απριλίου, στη Δυτική Ελλάδα βεβαιώθηκαν συνολικά 68 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα, από τα οποία το 1 αφορούσε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, για απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών & οχημάτων εκτός Περιφερειακής Ενότητας.

“Παρακαλούμε τους πολίτες για την συνεργασία τους και την υπεύθυνη στάση τους ως προς την τήρηση των μέτρων. Η αποφυγή και ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας”, τονίζουν οι αρχές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.