Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο- Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου ευχαριστεί τους αστυνομικούς: “Αποδείξατε την ευαισθησία σας”

Το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο- Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου ευχαριστεί τους αστυνομικούς: “Αποδείξατε την ευαισθησία σας”

theatropolice-dipethe

Την Τοπική Διεύθυνση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας ευχαριστεί με ανακοίνωση της η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, για την διάθεση των εσόδων της θεατρικής παράστασης “Η Γραμμή” την οποία παρουσίασε η θεατρική ομάδα “ΘΕΑΤΡόPolice”. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, Τοπική Διεύθυνση Ακαρνανίας & την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για τη γενναιόδωρη προσφορά αγάπης στους μαθητές μας, αφού μας διέθεσε τα έσοδα της θεατρικής παράστασης «Η ΓΡΑΜΜΗ» την οποία παρουσίασε η ομάδα “ΘΕΑΤΡόPolice” στις 12 Μαΐου 2018 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου.
Ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η προσφορά των θεατών της παράστασης γεγονός που δείχνει ότι η κοινωνία μας παρά την οικονομική κρίση διαθέτει ευαισθησία και αντανακλαστικά ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Αποδείξατε την ευαισθησία και τη στήριξή σας στο έργο μας καθώς μέσα από τις δράσεις σας στηρίζετε κοινωνικούς φορείς και ευπαθείς ομάδες που βρίσκονται σε λιγότερο πλεονεκτική θέση.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και δύναμη στο κοινωνικό έργο που επιτελείτε ώστε να συνεχίσετε την προσπάθειά σας για την προώθηση και προαγωγή κουλτούρας και πολιτισμού που τόσο έχουμε ανάγκη”.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.