Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

21 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις την Κυριακή από τη Διεύθυνση Ακαρνανίας

21 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις την Κυριακή από τη Διεύθυνση Ακαρνανίας

Η ημέρα του διαγγέλματος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με την έναρξη της σταδιακής άρσης των μέτρων βρίσκεται “προ των πυλών”, μολαταύτα οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τους εντατικούς ελέγχους, ως οφείλουν, για τη διαπίστωση παραβάσεων της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Για την περιοχή ευθύνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, χθες Κυριακή διαπιστώθηκαν στο σύνολο 21 παραβάσεις και επιβλήθηκαν τα αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα, ύψους 150 ευρώ.

Από τις παραβάσεις οι έντεκα αφορούσαν πεζούς ενώ άλλες δέκα οδηγούς. Ενόψει Πρωτομαγιάς οι έλεγχοι αναμένεται να αυστηροποιηθούν εκ νέου.

Γενικότερα, στην Αιτωλοακαρνανία οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και από τις 23 Μαρτίου, ημέρα έναρξης των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 1.505 παραβάσεις που επισύρουν αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις. Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας κατεγράφησαν 1021 παραβάσεις και από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας 484 παραβάσεις.

Στις 26-4-2020 στη Δυτική Ελλάδα βεβαιώθηκαν συνολικά 86 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Οι αστυνομικές αρχές δε σταματούν να ζητούν από τους πολίτες για την συνεργασία τους και την υπεύθυνη στάση τους ως προς την τήρηση των μέτρων. “Η αποφυγή και ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας”, υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.