Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η 26χρονη φόνισσα είναι εγγονή της “Τίγρης του Κορωπίου” – Είχε κάψει ζωντανό τον άντρα της το 1963

Η 26χρονη φόνισσα είναι εγγονή της “Τίγρης του Κορωπίου” – Είχε κάψει ζωντανό τον άντρα της το 1963

TIGRIS3_627_355Λίγες ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία της πρώην γυναίκας του συντρόφου της αποκαλύπτεται πως η 26χρονη φόνισσα είναι εγγονή της “Τίγρης του Κορωπίου”, της γυναίκας που είχε κάψει ζωντανό τον άντρα της το 1963.
Όπως και το έγκλημα της 26χρονης έτσι και αυτό της γιαγιάς της πριν από 53 χρόνια είχε συγκλονίσει τη χώρα. Ο σύζυγος της “Τίγρης του Κορωπίου” υποπτευόταν πως διατηρούσε σχέση με άλλο άντρα. Αφού του επιτέθηκε, ο “αντίζηλος” του έκανε μήνυση και καταδικάστηκε ερήμην σε 20 μέρες φυλακή.

Όταν έμαθε τι είχε συμβεί η “Τίγρης του Κορωπίου”, τον κλείδωσε μέσα στο σπίτι και τον έκαψε ζωντανό. Μετά το φριχτό έγκλημα παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολογώντας τι είχε κάνει και χωρίς να δείχνει σημάδια μεταμέλειας.

Όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη, η 27χρονη είχε βιαστεί όταν ήταν 15 ετών από τον μετέπειτα σύζυγό της ενώ δούλευε σαν υπηρέτρια στο σπίτι του. Την είχαν αναγκάσει να τον παντρευτεί τα αδέρφια της επειδή είχε “ατιμαστεί” και η ζωή της στο πλευρό του ήταν εφιαλτική.

Μισό αιώνα μετά και η 26χρονη εγγονή της σοκάρει την κοινή γνώμη, σκοτώνοντας την πρώην γυναίκα του συντρόφου της στο Κορωπί.

newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.