Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

27-30 Aπριλίου: διακοπή κυκλοφορίας στη Γέφυρα Aχελώου

27-30 Aπριλίου: διακοπή κυκλοφορίας στη Γέφυρα Aχελώου

Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της γέφυρας Στράτου της Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων θα ισχύσει από 27 έως 30 Απρίλη 2020 και κατά τις ώρες 06.30 έως και 19.00.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προγραμματίζονται για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών ενώ η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Χαλκιόπουλου – Στράτου, γέφυρας Ματσουκίου και Επαρχιακής Οδού Καλυβίων – Γέφυρας Σπολάιτας.

Η σχετική απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας προβλέπει από 27 Απριλίου έως 4 Σεπτεμβρίου και τον περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, και σε τμήματα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων από την χιλιομετρική θέση θ 59+681 έως την χ/θ 88+900, σε θέσεις περιορισμένης έκτασης για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, χωματουργικών εργασιών (καθαρισμός ερεισμάτων, διάνοιξη τάφρων, κ.λ.π.), εργασιών οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, καθώς και εργασιών πρασίνου (κοπή και κλάδεμα δέντρων κ.λ.π.).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις ώρες από 07:00 έως 19:00 καθημερινά.Μετά το πέρας των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα θα δίδονται εκ νέου στην κυκλοφορία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.