Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

4ος λαϊκός αγώνας δρόμου «Αγιος Αρτέμιος» στο Αγρίνιο

4ος λαϊκός αγώνας δρόμου «Αγιος Αρτέμιος» στο Αγρίνιο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργάνωσε τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ».

Οι συμμετέχοντες ξεκινώντας από το Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου (σημείο αφετηρίας) διένυσαν απόσταση 8 χλμ. και τερμάτισαν επιστρέφοντας στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου (σημείο τερματισμού). Συμμετείχαν εκατόν ενενήντα τρεις (193) δρομείς, εκ των οποίων τερμάτισαν ευδόκιμα οι εκατόν εβδομήντα ένας  (171).

Στον αγώνα συμμετείχαν μέλη από τις Τοπικές Διοικήσεις Ακαρνανίας, Αιτωλίας, Αχαΐας, Ιωαννίνων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, μέλη από τους Σύλλογους Δρομέων Υγείας (Σ.Δ.Υ.) Αγρινίου, Αιτωλικού, Ιωαννίνων, τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (Γ.Ε.Α.), τους Ορειβάτες Αγρινίου, τον Τίτορμο Ταεκβοντο, τον Χαρ.Τρικούπη Μεσολογγίου, το Λεπάντο Ναυπάκτου, τον Άρη Μαλεσιάδας, μαθητές από Λύκεια, Γυμνάσια και Δημοτικά Σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου καθώς και ανεξάρτητοι πολίτες.

Σε όλους τους δρομείς δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Οι τρείς πρώτοι ανά γενική κατηγορία (ανδρών και γυναικών) βραβεύτηκαν με κύπελλα από τους παρευρισκόμενους επισήμους. Ομοίως βραβεύτηκαν (σε ειδική κατηγορία) ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα αστυνομικός.

Η φετινή διοργάνωση του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» ήταν η τέταρτη κατά σειρά και η συμμετοχή αθλητών και ατόμων διαφόρων ηλικιών από ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, καθιστά πλέον τον αγώνα, θεσμό για την περιοχή μας.

“Σε κάθε μας εκδήλωση, πρωταρχικοί μας στόχοι είναι η σύναψη ισχυρών δεσμών με την ευρύτερη κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας, η σύσφιξη των σχέσεων των αστυνομικών της ευρύτερης Δυτικής Ελλάδας καθώς επίσης η  προβολή του κοινωνικού προσώπου της Αστυνομίας στον Αιτωλοακαρνάνα πολίτη.

Οφείλουμε για μία ακόμη φορά, να συγχαρούμε όσους συμμετείχαν στον αγώνα και να ευχαριστήσουμε θερμά όσους μας βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωσή του”, αναφέρει το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. 

ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ 

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ

1ος

ΤΟΥΣΕ Κων/νος

ΑΝΕΞ.ΑΓΡΙΝ

1990

29.02΄΄

2ος

ΠΙΣΣΑΣ Γκαμπριέλ

Γ.Ε. ΑΓΡΙΝ.

1995

29.31΄΄

3ος

ΤΑΛΙΑΜΠΕΣ Νικόλαος

LEPANTO Ναυπάκτου

1973

29.52΄΄ 

ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ 

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ

1ος

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Νίκη

ΣΔΥ ΑΓΡΙΝ.

1982

34.45’’

2ος

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Βασιλική

ΑΝΕΞ.ΝΕΑΠΟΛΗ

2001

40.07’’

3ος

ΖΩΝΑΡΑ Άννα

ΣΔΥ ΑΓΡΙΝ.

1971

41.21’’

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ 

Α) ΠΡΩΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ (Εν ενεργεία εκτός γενικής κατάταξης)

ΝΑΤΣΙΑΣ Ηλίας 30.15’’ ΑΣΤΥΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Β) ΠΡΩΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ(Εν ενεργεία εκτός γενικής κατάταξης)

ΖΗΚΟΥ Αφροδίτη, 40.38’’ ΑΣΤΥΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.