Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στο Αγρίνιο

7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στο Αγρίνιο

κατάλογος30 Μαρτίου έως 21 Απριλίου

Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου. Θα λάβει χώρα στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου από τις 30 Μαρτίου έως τις 21 Απριλίου 2016 και θα ολοκληρωθεί με την τελετή λήξης στις 23 Απριλίου και την απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων .
Επιχειρώντας ένα «βήμα μπροστά», ο καταξιωμένος αυτός θεσμός διευρύνεται με τη συμμετοχή θεατρικών σχολικών ομάδων από Αιτωλοακαρνανία, Λευκάδα, Θεσπρωτία, Ευρυτανία και Αχαΐα. Η σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου θα αποτελέσει βήμα έκφρασης και δημιουργίας για μαθητές 22 συνολικά σχολείων.
Οι μαθητές υπό την πολύτιμη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους υπόσχονται να χαρίσουν στους θεατές όμορφες στιγμές δημιουργίας. Ο Δήμος Αγρινίου καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν με την παρουσία τους το Φεστιβάλ και την προσπάθεια των μαθητών.
Η Καλλιτεχνική Επιτροπή αποτελείται από τους κκ. Γεώργιο Μικέλλη (θεατρολόγο),Γιάννη Παπαθανάση (ηθοποιό),Κάτια Ζαρκάδα (ηθοποιό), Παναγιώτη Χατζηγεωργίου (εκπαιδευτικό) και Μαίρη Τσιρώνη (εκπαιδευτικό – μουσικό).Τα σκηνικά των θεατρικών παραστάσεων επιμελήθηκε ο Σκηνογράφος, κ. Θανάσης Βαλαώρας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.