Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Κορωνοϊός: 77 κρούσματα σήμερα στο Αγρίνιο και πέντε στο Παναιτώλιο- 34 στον δήμο Μεσολογγίου

Κορωνοϊός: 77 κρούσματα σήμερα στο Αγρίνιο και πέντε στο Παναιτώλιο- 34 στον δήμο Μεσολογγίου

Σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο παραμένει ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αιτωλοακαρνανία με τους επιδημιολογικούς δείκτες του νομού να είναι από τους χειρότερους της χώρας.

Ειδικότερα, τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2489 στη χώρα ενώ κατανεμήθηκαν 127 νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία.

Από αυτά τα 83 εντοπίζονται στο δήμο Αγρινίου και συγκεκριμένα τα 77 στο Αγρίνιο, πέντε στο Παναιτώλιο και ένα στην Παραβόλα. 34 εντοπίζονται στο δήμο Μεσολογγίου, συγκεκριμένα 18 στο Μεσολόγγι, 13 στο Αιτωλικό και τρία στο Νεοχώρι.

Από δύο κρούσματα εντοπίζονται σε Κατούνα, Ναύπακτο, Περιθώρι και Αμφιλοχία και ένα σε Αστακό και Φυτείες.

Συνεχίζονται παράλληλα οι δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι. Τα σημεία στην Αιτωλοακαρνανία την Πέμπτη 13 Μαΐου είναι τα ακόλουθα: ΚΑΠΗ Αγρινίου, Χαριλάου Τρικούπη (έμπροσθεν δημαρχείου) Αγρίνιο,Ίδρυμα Τσώνη Ναύπακτος,Πλατεία Μεσολογγίου και Κοινότητα Νεάπολης

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Gio

    Τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που καταγράφονται. Θεσσαλονίκη και Αιτωλοακαρνανία κανονικά είναι για λοκντάουν και δεν το κάνουν λόγω τουριστικής σεζόν. Σχολεία δεν πατάει κανείς, τα μισά παιδιά είναι ή από οικογένειες με κρούσματα ή θετικά. Πολλοί δεν το λένε λόγω κουτσομπολιού και δεν δηλώνονται. Πεταμένη η Αιτωλοακαρνανία για ακόμα μια φορά από όλους.

  2. Αιτωλός

    Η Αιτωλοακαρνανία “βάζει από μόνη της αυτογκόλ σε όλα τα επίπεδα”. Καλημέρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.