Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022

Aδέσποτο τραυμάτισε 51χρονο στο Αγρίνιο

Aδέσποτο τραυμάτισε 51χρονο στο Αγρίνιο

adespoto-skiliΑπό του αδέσποτου τα δόντια γλύτωσε χθες ένα 51χρονος στο Αγρίνιο. Και έδωσε πραγματικά μάχη με το σκυλί επιστρατεύοντας τη γνώση πολεμικών τεχνών ωστόσο δεν απέφυγε τον τραυματισμό για τον οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί στην οδό Πανεπιστημίου(όπου έχουν καταγραφεί και άλλα περιστατικά) όταν 51χρονος εκπαιδευτικός περπατούσε με προορισμό το σχολείο που διδάσκει. Αντί για την εργασία του κατέληξε στο Νοσοκομείο (με τραύματα στο μηρό) και σοκαρισμένος πλέον διηγείται την περιπέτεια του υπογραμμίζοντας πως κινδύνευσε κυριολεκτικά η ζωή του.
Το περιστατικό έρχεται να υπενθυμίζει το πρόβλημα και το αναφέρουμε ώστε καλού κακού οι πολίτες να είναι προσεχτικοί. Ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε πως υπεράνθρωπες προσπάθειες για τα αδέσποτα γίνονται εθελοντικά από τα λίγα άτομα της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου που αξίζει να στηριχτεί από όλους ενώ ελπίζεται πως θα υλοποιηθεί η δέσμευση του δήμου για καταφύγιο αδέσποτων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ζατς

    Ωχ τι έχετε να ακούσετε τώρα από τους ζωόφιλους που κακολογείτε έτσι ένα αδέσποτο…

  2. Κώστας Παπαδόπουλος

    “ελπίζεται πως θα υλοποιηθεί η δέσμευση του δήμου για καταφύγιο αδέσποτων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας”. Ομολογώ πως δε γνώριζα ότι υπήρχε τέτοια δέσμευση! Είναι παλιά ή καινούρια? Θα υλοποιηθεί σ’ αυτήν την 4ετία ή στην επόμενη? Μπορεί να μας το πει αυτό ο δήμαρχος ή κάποιος άλλος αρμόδιος? Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα μάθουν το “νέο” και παραπέρα. Ότι, δηλαδή , τους Αγρινιώτες – εκτός των άλλων – τους τρώνε και τα σκυλιά! Και γίνουμε έτσι… ρεζίλι των σκυλιών!!!

  3. ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΙΣΩΣ;ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ,ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΦΙΛΟΖΩΟ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.