Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Aνέλαβε Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας ο Γ.Σιάμος

Aνέλαβε Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας ο Γ.Σιάμος

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο αγρινιώτης Ταξίαρχος Ιωάννη Σπύρ. Σιάμος δήλωσε τα εξής:

Μετά από σχετική απόφαση της Ηγεσίας του Σώματος, την οποία οφείλω να ευχαριστήσω για την τιμητική για εμένα επιλογή της, αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου έχοντας απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης, αλλά και των υποχρεώσεων που φέρει η θέση αυτή.
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου με τον καλύτερο τρόπο.
Γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις είναι πολλές. Οι προκλήσεις ιστορικές. Σε μια κρίσιμη καμπή για τη χώρα μας, σ’ ένα περιβάλλον ασφάλειας ρευστό και απρόβλεπτο, όπου όλα αλλάζουν με πρωτόγνωρη ταχύτητα.
Στις ανάγκες αυτού ακριβώς του νέου περιβάλλοντος, όπου η αξιοπιστία, η αποτελεσματικότητα, η ευελιξία και η συνεργασία αποτελούν βασικά ζητούμενα, καλούμαστε ως Αστυνομία να ανταποκριθούμε και να πείσουμε τον πολίτη, με την συμπεριφορά μας και την αποτελεσματική μας δράση, ότι είμαστε δίπλα του, εγγυητές της ζωής και της περιουσίας του, θεματοφύλακες των δικαιωμάτων του.
Αυτό είναι το στοίχημά μας. Γιατί ο πολίτης θα μας κρίνει από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα καθημερινά προβλήματά του.
Με γνώμονα τα παραπάνω, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος, έχει θέσει τους στόχους και τις προτεραιότητες, τους οποίους οφείλουμε να επιτύχουμε με απώτερο σκοπό την εμπέδωση μιας αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και Αστυνομίας.
Η σημερινή Αστυνομία οφείλει καθημερινά να επιβεβαιώνει τόσο το κοινωνικό της πρόσωπο, όσο και την κοινωνική της ευαισθησία. καθημερινά δίνουμε εξετάσεις. Ίσως ορισμένοι να αμφισβητήσουν την ικανότητα μας να τα καταφέρουμε, καθώς και τις προθέσεις μας. Οι περισσότεροι όμως πιστεύουν στην προσπάθεια, στην αποφασιστικότητα και στην αποτελεσματικότητά μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.