Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Aπάντηση Καραπάνου

karapanos4Προ ημερών Οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και επικεφαλής παρατάξεων Παναγιώτης Κατσούλης, Νίκος Μουρκούσης και Γιάννης Τέγας δημοσιοποίησαν εξώδικο κατά του δημάρχου Νίκου Καραπάνου για ζητήματα που άπτονται του ρόλου του ως προέδρου του Φορέα Διαχείρισης Τουριστικού Λιμένα με την επωνυμία «Μαρίνα Μεσολόγγι Α.Ε». Το έπραξαν υποστηρίζοντας πως «ο κ. Καραπάνος αρνείται πεισματικά, αλαζονικά και κατ´επανάληψη τους τελευταίους μήνες, ακόμη και να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα ”λειτουργία Μαρίνας Μεσολογγίου -προάσπιση δημοτικών συμφερόντων”».
Σε δήλωσή του σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος απαντά αναφέροντας τα εξής : «Οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι που ανεύθυνα και άκριτα υιοθέτησαν τους πιο συκοφαντικούς, ύποπτους και ανυπόστατους ισχυρισμούς ανθρώπων που καπηλεύονται τη σφραγίδα ενός Ομίλου, βυσσοδομούν εναντίον οποιασδήποτε αναπτυξιακής προσπάθειας στην πόλη.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι συμπολίτες μας θα αντιληφθούν πλήρως ποιος εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πόλης μας και ποιοι και για ποιους λόγους τα πολεμούν λυσσαλέα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.