Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

ΑΑΔΕ: άμεσα μετακίνηση στο Αγρίνιο τριών υπαλλήλων της ΔΟΥ Μεσολογγίου

Σκωτσέζικο ντους στους τρεις υπαλλήλους της ΔΟΥ Μεσολογγίου κάνει το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ, τους οποίους έχει αποφασίσει τελικά να μετακινήσει στην αντίστοιχη υπηρεσία του Αγρινίου.

Μόλις σήμερα ήρθε έγγραφο να μετακινηθούν άμεσα, παρόλο που πριν από δυο μήνες είχε έρθει ένα άλλο, μετά από πολικές παρεμβάσεις, ότι οι μετακινήσεις αναστέλλονται. Φαίνεται ότι οι τελευταίες πολιτικές παρεμβάσεις δεν ήταν ισχυρές και πιεστικές, οπότε η ΑΑΔΕ αποφάσισε να προχωρήσει στις μεταθέσεις. Η πρώτη απόπειρα έγινε πριν από περίπου 6 μήνες και μετά από πολιτική κινητοποίηση αναβλήθηκαν για λίγο. Η ΑΑΔΕ ξαναέστειλε έγγραφο, παρενέβησαν όμως πολιτικά πρόσωπα και η διαβεβαίωση ήταν ότι αναστέλλονται οι μεταθέσεις, πράγμα που δεν τηρήθηκε και πιάνει στον ύπνο όλους τους φορείς του Μεσολογγίου.

Αυτό που προκαλεί απορία στην τοπική κοινωνία έχει να κάνει με τις προθέσεις του υπουργείου Οικονομικών, σχετικά με την διατήρηση ή μη της Δ.Ο.Υ. στο Μεσολόγγι. Αξίζει να σημειωθεί για πολλοστή φορά, ότι η υπηρεσία διαθέτει ιδιόκτητο κτίριο στην πρωτεύουσα το νομού. Μάλλον όμως για τους διοικούντες, δεν είναι αρκετό ούτε το κτίριο, ούτε ότι το Μεσολόγγι είναι πρωτεύουσα, ούτε τίποτε από την ιστορία κλπ.

Όποιος έχει μεγαλύτερη επιρροή και ψήφους μπορεί να καταλύει ακόμα και νόμους που λένε ότι τουλάχιστον σε κάθε πρωτεύουσα νομού θα υπάρχει Δ.Ο.Υ.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Πηγή: aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Κωστας

    Συμφωνω με το αρθρο. Εφοσον ειναι πρωτεύουσα τους αφηνεις . Ισως καλυτερα λοιπον να δουμε το να γινει το αγρινιο πρωτευουσα για να μην υπάρχουν τέτοια ζητήματα. Αλλωστε οπως λεει λόγω ιστορίας ειναι ακομα πρωτεύουσα.

  2. RIPT

    Έφυγε το ΤΕΙ, που από αυτό ζούσε όλο το Μεσολόγγι για δεκαετίες, και δεν άνοιξε ρουθούνι! Έκλεισε το στρατόπεδο, που έδινε και αυτό χρήμα στην πόλη και όλοι έκαναν τον ανήξερο! Και τώρα έπεσαν όλοι πάνω σε τρεις υπαλλήλους μη φύγουν και πάνε στο Αγρίνιο…

  3. Φώτης .

    Ποια δου μεσολογγιου ???? Πάω για δουλειές και κάθονται οι ελάχιστοι υπάλληλοι χωρίς κανέναν αντικείμενο. Τι ιστορίες τώρα και πράσινα άλογα ??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.