Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Η ΑΕΚ τσεκάρει και τον Παρρά του Παναιτωλικού

Η ΑΕΚ τσεκάρει και τον Παρρά του Παναιτωλικού

Η ΑΕΚ προσπαθεί να βάλει… ελληνικό αίμα στα αποδυτήρια και στο ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ετσι, μετά τον Δημήτρη Γούτα που έχει κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι από τις 14 Ιανουαρίου, η Ενωση έχει προχωρημένες επαφές και με τον Αλέξανδρο Παρρά του Παναιτωλικού.

Ο Παρράς είναι «προϊόν» των ακαδημιών του Παναιτωλικού, επαγγελματίας από το 2017. Παίζει ως αριστερό μπακ και στα 22 του αποτελεί ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό project, καθώς η ΑΕΚ γνωρίζει ότι έχει πρόβλημα εκεί με τον Ινσούα να αποδεικνύεται αποτυχημένη μεταγραφή, ενώ ο Λόπες έχει πιάσει… ταβάνι.

Η ΑΕΚ και ο Μιτάι

Η ΑΕΚ έχει βεβαίως τον Μάριο Μιτάι πολύ ψηλά και είναι απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει μαζί του, αλλά υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και για τον Παρρά του Παναιτωλικού.

Ενώ στον αρχικό σχεδιασμό του Παναιτωλικού υπολογιζόταν φέτος για πρώτος στο αριστερό άκρο της άμυνας, τελικά επήλθε διαφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Kαι έτσι δεν αγωνίζεται φέτος…

Συνολικά με τον Παναιτωλικό ο Παρράς έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια και η ομάδα του Αγρινίου προχώρησε σε απόκτηση 2 μπακ. Κάτι που τον άφησε εντελώς στο περιθώριο… Και κάπως έτσι μπήκε στην λίστα της ΑΕΚ.

Πηγή: sportime.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.