Σάββατο, Μάιος 25, 2019

Μεσολόγγι: Λήξη συναγερμού – Το αντικείμενο που βρέθηκε δεν είναι το αεροσκάφος

Μετά την έρευνα των δυτών στο βυθό και πιο συγκεκριμένα σε βάθος 50 μέτρων, στο σημείο Καβουρότρυπα, διαπιστώθηκε ότι το αντικείμενο μήκους πέντε μέτρων που εντοπίστηκε απο το ωκεανογραφικό, δεν είναι το αεροσκάφος του Παναγιώτη Κεφαλά.

Οι έρευνες εξελίσσονται σε θρίλερ για γερά νεύρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο επιστρέφει το ωκεανογραφικό για νέες έρευνες.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:10

Στην περιοχη Καβουρότρυπα Μεσολογγίου εντοπίστηκε απο το ωκεανογραφικό αντικείμενο μήκους πέντε μέτρων σε βάθος 50 μέτρων.

Αυτή την ώρα βουτούν στο σημείο δύτες προκειμένου να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για το αεροσκάφος που κατέπεσε στην περιοχή.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τρίτη ημέρα. Στο σημείο των ερευνών βρισκεται απο την πρώτη στιγμή και η σύζυγος του Παναγιώτη Κεφαλά, η οποία παρακολουθεί με αγωνία την επιχείρηση έρευνας.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 7:22

Ένα ακόμα 24ωρο αγωνίας για τους συγγενείς και φίλους του Παναγιώτη Κεφαλά του οποίου το μονοκινητήριο αεροσκάφος που κυβερνούσε κατέπεσε πριν από τρεις ημέρες στον πατραϊκό, στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ευήνου και Μεσολογγίου.

Από νωρίς το πρωί δύτες, σκάφη του λιμενικού, άνδρες της ΕΜΑΚ, αεροσκάφη συνεπικουρούμενα από σήμερα και από ειδικό ωκεανογραφικό πλοίο, ξεκίνησαν τις έρευνες εντοπισμού του. Χθες το απόγευμα από σκάφος του Λιμενικού βρέθηκε τμήμα του αεροσκάφους το οποίο μεταφέρθηκε στο Μεσολόγγι, ενώ από σήμερα έχει ζητηθεί και η χρήση drones προκειμένου οι έρευνες να επεκταθούν σε σημεία που είναι ιδιαίτερα δύσβατα.

Πηγή: patrastimes.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.