Κυριακή, Μάιος 26, 2019

Αυστηρό μήνυμα στον δήμο Ξηρομέρου από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου για το παζάρι

dsc_1699 Αυστηρό μήνυμα στον δήμο Ξηρομέρου στέλνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου. Τον καλεί να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή του παζαριού η οποία τα τελευταία χρόνια λαμβάνει χώρα στην περιοχή του Κουβαρά χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη εμποροπανήγυρη παράνομη και καταχρηστική.
Σε επιστολή λοιπόν που ο Εμπορικός Σύλλογος απέστειλε στον Πρόεδρο και στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ξηρομέρου- και η οποία κοινοποιήθηκε σε Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Β/Δ Ελλάδος & Νήσων, Επιμελητήριο και δήμο Αγρινίου- αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή την απόφασή σας να θέσετε προς συζήτηση στην συνεδρίαση του Δημοτικού σας Συμβουλίου στις 4-11-2016 το θέμα 2 της ημερήσιας διάταξης (ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΦΥΤΕΙΩΝ), σας υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει η υπ. αριθμ. 154060/6944/2-12-2015 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδος και Ιονίου σύμφωνα με την οποία η απόφαση για την πραγματοποίηση της εν λόγω εμποροπανήγυρης λήφθηκε κατά παράβαση καθότι δεν πρόκειται για εμποροπανήγυρη επ’ ευκαιρία κάποιας θρησκευτικής ή επετειακής εορτής ούτε πρόκειται για παραδοσιακή εμποροπανήγυρη που τελείται μια φορά το χρόνο.
Κατόπιν τούτου και επειδή και από την πλευρά μας θεωρούμε την συγκεκριμένη εμποροπανήγυρη παράνομη και καταχρηστική σας καλούμε να μην προβείτε και φέτος σε σχετική απόφαση.
Σε κάθε περίπτωση ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου και τα μέλη του επιφυλάσσονται παντός νόμιμου δικαιώματός τους σε σχέση και με την απόφασή σας αλλά και με τις συνθήκες διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης».

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΓΛ

    Καλά κάνει ο εμπορικός σύλλογος και διαμαρτύρεται…. Δεν είναι λογική αυτή με τέτοια παζάρια. Υπάρχουν τα μαγαζιά για να ψωνίσουμε.

  2. Μαρια

    Εδω γελαμε….Να μη φαει κ κανενας αλλος ψωμακι….Οταν μερικοι μας κοροιδευουν ετσι νομιζουν τουλαχιστο μη κοβοντας αποδειξη επειδη μας ειδαν δυο φορες στο μαγαζι τους…Τι με δυο φορες γιναμε κουμπαροι;Καταγγελια που θελουν μερικοι μετικοι….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.