Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Γ. Αγγελοκωστόπουλος: «Η Χριστίνα Σταρακά θα είναι η επόμενη δήμαρχος Αγρινίου» (ηχητικό)

Την βεβαιότητα του για την εκλογική νίκη της Χριστίνας Σταρακά στις επικείμενες εκλογές στον δήμο Αγρινίου, εξέφρασε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Αγγελοκωστόπουλος.

Ο γνωστός επιχειρηματίας , έχει διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος την περίοδο 2006-2010 και αποφάσισε να ασχοληθεί εκ νέου με τα κοινά ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας.

Μιλώντας στο agriniowebradio.gr και τον ΑΝΤΕΝΝΑ STAR 103,5 ο κ. Αγγελοκωστόπουλος, σημείωσε πως η υποψήφια δήμαρχος, έχει και την εμπειρία, αλλά κυρίως το σχέδιο και τους άξιους συνεργάτες που μπορούν να βγάλουν το Αγρίνιο από την στασιμότητα της τελευταίας πενταετίας.

Σημειώνει πως η κ. Σταρακά έχει να παρουσιάσει ένα πλούσιο έργο που θα το δουν οι πολίτες, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την μελέτη για την αξιοποίηση της παραλίμνιας ζώνης στην Τριχωνίδα.

Τονίζει πως για τον ίδιον, προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την εξωστρέφεια, ώστε με σχέδιο να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά, το παράδειγμα μιας σημαντικής επένδυσης που τελικά δεν έγινε στην περιοχή, εξαιτίας της έλλειψης χωροθετημένου χώρου, τύπου Βιομηχανικής Περιοχής.

Ο κ. Αγγελοκωστόπουλος ακόμη μίλησε για την ανάγκη αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει ο δήμος, ενώ για το πρόγραμμα της κ. Σταρακά αναφέρθηκε στη σημασία της συνδιαμόρφωσης του προγράμματος της με τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς σε κάθε χωριό και κάθε Δημοτική Ενότητα.

«Υπάρχει πρόγραμμα, υπάρχει όραμα, υπάρχει όρεξη γα δουλειά.. Εγώ καλώ τους δημότες να διαβάσουν τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να συγκρίνουν και να βάλουν τέλος στην στασιμότητα κα την αδράνεια, ψηφίζοντας την Χριστίνα Σταρακά», καταλήγει ο κ. Αγγελοκωστόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Άκης Λεπενούς

    Χωριανέ βγήκες από την απομόνωση; Έμαθα ότι δυσαρέστησες τον καίσαρα και σου έβγαλε κίτρινη κάρτα.
    Να είσαι καλό παιδί από εδώ και πέρα για να μην τρως τιμωρίες και στερήσεις σχολιασμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.