Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021

Άγιο Φως: Απαγορεύεται η διανομή του κατ’ οίκον από τους δήμους

Άγιο Φως: Απαγορεύεται η διανομή του κατ’ οίκον από τους δήμους

Την απαγόρευση της διανομής του Αγίου Φωτός από κάποιους δήμους στους δημότες τους ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως είπε επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και τον ενημέρωσε ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη μεταφορά του Αγιου Φωτός κατ΄οίκον γιατί έτσι ακυρώνουμε όλες τις προσπάθειες που κάνουμε μέχρι σήμερα.

newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. veggos

    delivery καφέδες, σουβλάκια στο σπίτι, courier επιτρέπονται, ενώ το άγιο φως θα ΄”ακυρώσει” όλες τις προσπάθειες μέχρι σήμερα…
    Κάπου χάνεται το όλο θέμα.. Δεν υπάρχει ίχνος λογικής….

  2. Avonimos

    Εεεε όχι και το ΆΓΙΟ ΦΩΣ ρε παιδιά να μην επιτρέπεται!!!! Γιατί να μην επιτραπεί; Ο Κάθε Ιερέας με τον Νεοκόρο του Ιερού Ναού ή κάποιους υπεύθυνους των Ιερών Μητροπολεών θα πρέπει να μοιράσουν με φαναράκι στις γειτονιές της ενορίας τους το Άγιο Φως. Δεν κολλάει το Άγιο Φως. Είναι το φως της ζωής και της ταπείνωσης. Δεν λέμε να υπάρξει συνωστισμός έξω από του Ιερού Ναούς!!! Αλλά τουλάχιστον το Άγιο φως πρέπει να διανεμηθεί γιατί αυτό μας δίνει υγεία και δύναμη ψυχική και σωματική να συνεχίσουμε σε αυτά που θα βρουν τον κόσμο από εδώ και πέρα παγκόσμια. Πίστη λοιπόν μια μικρή προσευχή δεν βλάπτει! καλό κάνει, όχι κακό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.