Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021

Άγριες Μέλισσες: Κατάθεση προσώπου έκπληξη υπέρ του Βόσκαρη φέρνει σε δεινή θέση την Ελένη στην δίκη

Άγριες Μέλισσες: Κατάθεση προσώπου έκπληξη υπέρ του Βόσκαρη φέρνει σε δεινή θέση την Ελένη στην δίκη

Συγκλονιστικά τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

Οι μέρες της δίκης πλησιάζουν, με την πρωταγωνίστρια να βρίσκεται σε μεγάλη αγωνία. Ο δικηγόρος της αρχίζει να έχει αμφιβολίες, σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς ο θάνατος της Μαρίας Μαδούρου, δυσκολεύει αρκετά την κατάσταση. Ο Βόσκαρης βρίσκεται ξανά ένα βήμα μπροστά, συγκεντρώνοντας πολλές μαρτυρίες υπέρ του.

Η Ελένη, ο Λάμπρος και ο Λάζαρος Γκούμας στέκονται απέναντι από τον αδίστακτο αυτόν άντρα. Παράλληλα, η Λέτα εμφανίζεται με μια νέα μαρτυρία υπέρ της Ελένης. Μία απρόσμενη, όμως, εξέλιξη καταστρέφει τα πάντα. Ποιος καταθέτει εναντίον της πρωταγωνίστριας;

Ο μάρτυρας κλειδί υπέρ του Βόσκαρη

Έκπληξη θα δημιουργήσει στους τηλεθεατές η εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Tivi, η Μαίρη Χατζίδου συλλαμβάνεται ως καταζητούμενη και εμφανίζεται στην δίκη, μαζί με την Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες. Η Χατζίδου είχε φερθεί απάνθρωπα στις φυλακές, ήταν ένας χαρακτήρας σκληρός και αμείλικτος.

Οι σχέσεις της με την Ελένη δεν ήταν και οι καλύτερες, καθώς η Χατζίδου βρισκόταν πάντοτε κοντά στον Μάνο Βόσκαρη. Η ηρωίδα, έτρεφε έντονα συναισθήματα για τον διευθυντή των φυλακών και εξέφραζε ζήλια όταν εκείνος προσέγγιζε άλλες γυναίκες.

Η εμφάνιση της στο δικαστήριο, θα αφήσει άφωνους τους πρωταγωνιστές. Η Χατζίδου θα κληθεί να μιλήσει στην δίκη για όσα βίωσε την φυλακή από τον Βόσκαρη, μαζί, φυσικά, με την Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες. Ενώ όλοι θα περιμένουν πως η γυναίκα αυτή θα λογικευτεί, εκείνη θα πράξει το εντελώς αντίθετο. Με βάση το ρεπορτάζ του Tivi, η Χατζίδου θα πάρει το μέρος του Βόσκαρη για ακόμη μία φορά.

Θα υποστηρίξει πως όλα είναι ψέματα, πως ο άνθρωπος αυτός δεν κακοποίησε ποτέ καμία, πως η Ελένη είχε συνάψει σχέση μαζί του και τώρα τον εκδικείται. Όλοι θα πέσουν από τα σύννεφα, με την Λενιώ να αρχίσει να απελπίζεται. Μία ανατροπή, όμως, θα αλλάξει τα πάντα.

Πηγή:youfly

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.