Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Άγριες Μέλισσες: Από τον Μάνο Βόσκαρη στον Ακύλα Μεγαρίτη

Άγριες Μέλισσες: Από τον Μάνο Βόσκαρη στον Ακύλα Μεγαρίτη

Μπορεί ο Μάνος Βόσκαρης να φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας Μεγαρίτης, όμως, παίρνει τη θέση του στο Διαφάνι! Για ακόμη μία σεζόν, ένας νέος “κακός” έρχεται για να φέρει τον πανικό στους πρωταγωνιστές. Πέρσι τέτοιες μέρες αναρωτιόμασταν για τον κακό διευθυντή των φυλακών, ο οποίος θα δημιουργούσε μεγάλη ταραχή στην Ελένη.

Φέτος μιλάμε για έναν χαρακτήρα δυναμικό και με μεγαλύτερη εξουσία, από αυτή του Μάνου Βόσκαρη. Η διαφορά, μάλιστα, είναι πως στο επίκεντρο δε θα βρεθεί μόνο η Ελένη, αλλά και όλο το Διαφάνι. Μία νέα ιστορία ξεκινάει, με τον “κακό” να παίρνει τα ηνία από τον Βόσκαρη, αλλά και σημαντικά μαθήματα από τον Δούκα Σεβαστό.

Νέος κακός παίρνει την σκυτάλη

Πράγματι, ο Μάνος Βόσκαρης και ο Ακύλας Μεγαρίτης θα έχουν και μοναδικό κοινό, στις Άγριες Μέλισσες. Θα είναι και οι δύο το ίδιο μισητοί από τους κατοίκους του Διαφανίου. Κι ενώ ο Δούκας Σεβαστός δεν είχε υποστηρίξει τον Βόσκαρη, αυτή τη φορά θα σταθεί στο πλευρό του Μεγαρίτη. Οι Αβάντες έρχονται για να κατακτήσουν όλο το Διαφάνι και όχι μόνο.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν και στη Λάρισα, αλλά και στη Λέσβο. Θα γίνουν πολλές “μετακομίσεις” των πρωταγωνιστών, με ελάχιστους να υπομένουν το σκληρό πρόσωπο του δικτάτορα. Μάλιστα, ένα ζευγάρι θα μεταφερθεί ως εξόριστο στη Λέσβο, ζώντας υπό άθλιες συνθήκες, μακριά από τους αγαπημένους του.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης θα έχει μεγάλη εξουσία στα χέρια του, όπως ακριβώς είχε και ο Μάνος Βόσκαρης, στις Άγριες Μέλισσες. Μόνο που αυτή τη φορά θα εμπλακεί και το πολιτικό σύστημα, το οποίο θα ευνοήσει αρκετά τους “κακούς” της σειράς. Το μόνο σίγουρο είναι πως το τηλεοπτικό κοινό δε θα χάσει το ενδιαφέρον του. Νέοι χαρακτήρες “εισβάλλουν” στη σειρά, φέρνοντας μαζί τους νέες περιπέτειες.

Ο νέος “Βόσκαρης” θα ζει στο Διαφάνι, θα έρθει σε αντιπαράθεση με αρκετούς χαρακτήρες, θα ερωτευτεί, θα επηρεάσει τις ζωές όλων. Μία νέα ιστορία ξεκινάει, η οποία θα έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον δεύτερο κύκλο.

Πηγή: youfly.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.