Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Τα Paramotor πέταξαν πάνω από το Αγρίνιο (φωτο)

Τα Paramotor πέταξαν πάνω από το Αγρίνιο (φωτο)

Μετά το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου όπου πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην πίστα της Παναγίας Βλαχέρνας το τελευταίο σκέλος της Πανελλήνιας Λίγκας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς και ο ουρανός του Αγρινίου γέμισε με τα πολύχρωμα φτερά των “σύγχρονων Ικάρων”.’

Ενα ακόμη Σαββατοκύριακο με έντονη δράση προστέθηκε στο Αεροπορικό γίγνεσθαι της πόλης.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου πιλότοι από όλη την Ελλάδα ήρθαν με τα Paramotor τους (Αλεξίπτωτα Πλαγιάς με κινητήρα) και στάθμευσαν στο Πολιτικό Αεροδρόμιο του Αγρινίου.

Πραγματοποίησαν πολλές πτήσεις πάνω από την πανέμορφη περιοχή μας απολαμβάνοντας τη θερμή φιλοξενία της Αερολέσχης. Φυσικά δεν έλειψαν και οι εξορμήσεις πέρα από την Αιτωλική πεδιάδα, όπου και πήγαιναν ομαδικά σε σχηματισμούς.

Εκτός από τα Paramotor πέταξαν επίσης και Μοτοαιωρόπτερα, Αυτόγυρα και Αεροπλάνα της Αερολέσχης Αγρινίου εμπλουτίζοντας τον ουρανό με τα πολύχρωμα φτερά τους.

Φυσικά καταλυτικό ρόλο για όλο αυτό το πανέμορφο σκηνικό έπαιξε και ο φανταστικός καιρός που συνέβαλε καταλυτικά στην ασφαλή πραγματοποίηση των πτήσεων.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις δράσεις των δυο ημερών οι οποίες παραχωρήθηκαν από τους: Γιώργο Καρδαρά, Νώντα Λαμπρακόπουλο και Κωνσταντίνο Σαμψών.

Περισσότερες φωτογραφίες στο alag.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.