Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Αγρίνιο: ανακύκλωση με… απ’ όλα! Και ο πράσινος κάδος μέσα!

Αγρίνιο: ανακύκλωση με… απ’ όλα! Και ο πράσινος κάδος μέσα!

Οι εικόνες και τα βίντεο είναι από το κέντρο του Αγρινίου σήμερα το μεσημέρι κι όπως λένε οι περαστικοί το μόνο σίγουρο είναι πως δεν επρόκειτο για κανονική ανακύκλωση κι ας γράφει έτσι το όχημα του δήμου Αγρινίου!

Φαίνεται ξεκάθαρα στο ένα βίντεο ο πράσινος κάδος να αδειάζει μέσα στο απορριμματοφόρο τα σκουπίδια, κάνοντας ένα…μίγμα με τα ανακυκλώσιμα στην άλλη περίπτωση!

Το θέμα έχει σχολιαστεί πολύ ήδη και τα σχόλια των δημοτών λένε ότι έτσι δεν γίνεται δουλειά,τσάμπα πληρώνουνε ανακύκλωση στα δημοτικά τέλη…

Μια ακόμη παρατήρηση πάντως που μπορεί να γίνει είναι ότι τα χαρτοκουτα και τα σχετικά απορρίμματα είναι πολλά για περίοδο με κλειστά μαγαζιά!

ο (υ) περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. ΘΥΜΙΟΣ

  Μήπως και ο πράσινος κάδος είχε μέσα ανακυκλώσιμα υλικά γιατί στο συγκεκριμένο σημείο δημιουργούνται βουνά από τα χαρτόκουτα?

 2. Χρήστος Γκούντας

  Ο συγκεκριμένος κάδος είχε αδειάσει ξημερώματα Σαββάτου στο απορριμματοφόρο με τα σύμμεικτα…
  Θα ήταν εύκολο το μεσημεριανό απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης να τον αγνοήσει, κάτι που θα υπερέβαινε τα όρια της αμέλειας, την στιγμή που περιείχε ανακυκλώσιμα….
  Συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση και στην Παναγία και πίσω από τον Αγ. Γεώργιο.

 3. Πολίτης σε απογνωση

  Είναι ντροπή που έτσι αβίαστα και χωρίς έλεγχο να δημοσιεύεται ότι σας πασάρουν. Ας κάνουν σωστή ανακύκλωση οι πολίτες και μετα τα βαζετε με τους εργαζόμενους. Αλλά πάντα φταίει ο άλλος. Όταν εμείς δεν ξέρουμε πού να ρίξουμε τι τότε οι εργαζόμενοι τι να κανουν; Ή μήπως δεν έχετε δει μπλε κάδους με χόρτα και κλαδιά ;

 4. Βασιλης

  Καλό θα ήταν πριν ανεβάσετε οποιαδήποτε πληροφορία να την διασταυρωνετε…. Ποιος γράφει…. Που αποσκοπεί…. Είστε εδώ για να κάνετε αμερόληπτα την δουλειά σας ή αποσκοπειτε στην δυσφήμηση των υπαλλήλων που μας ξεσκ@τηζουν με τις οποίες δυσκολίες…. Στο παρελθόν μάθαμε κι εμείς να πατάμε το rec στην κάμερα μας…. Ανεύθυνοι ΜΑΛΛΟΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.