Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Αγρίνιο: ανάπλαση, ρετρό γκράφιτι και… χύμα παρκάρισμα παντού στην Αν. Παναγόπουλου!

Αγρίνιο: ανάπλαση, ρετρό γκράφιτι και… χύμα παρκάρισμα παντού στην Αν. Παναγόπουλου!

Πόσα καλά λόγια δεν είπαμε για την ανάπλαση της οδού Αν. Παναγόπουλου, πίσω από την Χριστιανική Ένωση στο Αγρίνιο; Και για την ανάπλαση και την πεζοδρόμηση αλλά και για την ωραία ιδέα με τα ρετρό γκράφιτι που υπάρχουν πλέον εκεί.

Δυστυχώς όμως, όπως μας έδειξε αναγνώστρια/επισκέπτρια του agrinionews.gr όσες αναπλάσεις και να κάνεις δεν μπορείς να αναπλάσεις τον πολίτη, τον κάτοικο ή τον επισκέπτη.

Είναι αντιαισθητικό να βλέπεις τα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια και όχι μόνο στο πλακόστρωτο που με κόπο και δημόσιο χρήμα φτιάχτηκε μετά από χρόνια. Αλλά είναι πιο αντιαισθητικό να ξέρεις ότι συνήθως η απάντηση σε κάτι τέτοια είναι «και τι να τα κάνουμε τα αυτοκίνητα; πού να τα παρκάρουμε;»…

Τι να τα κάνεις τα θεματικά γκράφιτι λοιπόν και την αντικατάσταση του οδοστρώματος που ήταν γεμάτο λακκούβες; Ίσως είναι τελικά σωστό το γνωστό απόφθεγμα «ωραία η Ελλάδα αλλά έχει πολλούς Έλληνες»! Κάπως έτσι ισχύει και το «ωραίο το Αγρίνιο αλλά έχει πολλούς Αγρινιώτες», γηγενείς και μη, για να μην παρεξηγηθούμε.

ο (υ)περαστικός

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.