Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Αγρίνιο: το “Χαμόγελο του Παιδιού” ευχαριστεί…

xamogelo-paidiou

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί και επίσημα  τον κον Γιάννη Τσιτσιβό για την  επίσκεψη στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας που λειτουργεί στο Αγρίνιο και για την διάθεση των παραμυθιών του προς πώληση με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού, το Κέντρο Ξένων Γλώσσων και Δια Βίου Μάθησης «ΣΥΓΧΡΟΝΟ»  και τους μαθητές του που συγκέντρωσαν το σημαντικό χρηματικό ποσό των 150,47 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού και την Ομάδα Μητέρες – Γυναίκες Νομού Αιτωλοακαρνανίας που από τη πώληση ημερολογίων τους διέθεσαν τα έσοδα – 1490 ευρώ- για την ενίσχυση του οργανισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχτηκε τον κον Γιάννη Τσιτσιβό στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας που λειτουργεί στο Αγρίνιο.

Ο κος Τσιτσιβός επισκέφτηκε το Σπίτι και ταξίδεψε τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού του με τίτλο: «Μια αράχνη μες στην άχνη» με πρωταγωνίστριες την Μυρτώ και την Λουκία, δύο δίδυμες αραχνούλες από την Ταραντία που έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στην … άχνη!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί τον κον Τσιτσιβό για την επίσκεψή του αλλά και για την διάθεση των παραμυθιών του προς πώληση με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί το Κέντρο Ξένων Γλώσσων και Δια Βίου Μάθησης «ΣΥΓΧΡΟΝΟ»  και τους μαθητές του

Οι μαθητές με τις μελωδικές τους φωνές και το θεατρικό τους ταλέντο προσέφεραν μαγικές χριστουγεννιάτικες στιγμές στη πόλη του Αγρινίου, ενώ ταυτόχρονα συγκέντρωσαν το σημαντικό χρηματικό ποσό των 150,47 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού.

Τους ευχαριστούμε θερμά!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί την Ομάδα Μητέρες – Γυναίκες Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Η Ομάδα Μητέρες- Γυναίκες Νομού Αιτωλοακαρνανίας έπειτα από μια τρυφερή και συγκινητική φωτογράφηση δημιούργησαν ένα ετήσιο ημερολόγιο από τη πώληση των οποίων τα έσοδα- 1490 ευρώ- διατέθηκαν για την ενίσχυση του οργανισμού.

Τις ευχαριστούμε θερμά!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.