Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Αγρίνιο: Δέκα μέρες κι ακόμη να γίνουν τα έργα στην οδό Χαβέλα


Το ράβε-ξήλωνε σε δρόμους του Αγρινίου εδώ και μερικούς μήνες (για έργα που αφορούν σε δίκτυα γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας) είναι γνωστό. Όμως σε κάποιες περιοχές το πράγμα έχει γίνει σε υπερβολικό βαθμό, σύμφωνα με διαμαρτυρίες που εκφράζουν κάτοικοι.
Στις οδούς Γρίβα, Γοργοποτάμου, Παναγοπούλου τους τελευταίους μήνες το οδόστρωμα έχει σκαφτεί τρεις φορές αλλά, όπως λένε κάτοικοι, στην οδό Χαβέλα η υπομονή τους το τελευταίο διάσημα έχει εξαντληθεί.
Η σήμανση και τα προστατευτικά που φαίνονται στις φωτογραφίες έχουν μπει πριν από δέκα μέρες με ειδοποίηση για έργα στις 27/28 Σεπτεμβρίου. Μετά εμφανίστηκαν κάποιες ειδοποιήσεις για 30/9 έως 1/10 και τελικά ο μήνας σήμερα έχει … εννιά και τα έργα έχουν παραμείνει χωρίς εξέλιξη.
Το πάρκινγκ σχεδόν υπάρχει, τα πεζοδρόμια είναι περιορισμένα, με ό,τι σημαίνει αυτό για καρότσια, μεταφορές κλπ, και οι πολίτες αναρωτιούνται το απλό «Πόσες φορές ακόμη θα σκαφτεί η περιοχή και πότε θα τελειώσουν τα έργα στην οδό Χαβέλα;». Μάλλον, καλύτερα, πότε θα αρχίσουν είναι η σωστή ερώτηση…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.