Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Αγρίνιο: δικογραφία για γκράφιτι στο 16ο  Δημοτικό; Τι να πουν κάτι άλλα σχολεία;

Αγρίνιο: δικογραφία για γκράφιτι στο 16ο  Δημοτικό; Τι να πουν κάτι άλλα σχολεία;

IMG_20180621_092851Άγνωστος δράστης, λέει, προκάλεσε ρύπανση στον εξωτερικό τοίχο του 16ου Δημοτικού και σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του. Του αγνώστου. Θα χρεωθεί δηλαδή τη συγκεκριμένη ρύπανση όταν και αν και εφόσον κάποτε «ταυτοποιηθεί».

Η στήλη πήγε στο σχολείο και είδε την ρύπανση. Η διαπίστωση είναι απλή: Αν γι’ αυτή χρειάζεται δικογραφία, για άλλα σχολεία πρέπει να επιληφθεί η Ιντερπόλ, η Μοσάντ και η ΜΙΤ παρέα!

IMG_20180621_092942 Ίσως επειδή χθες το βράδυ είχε γιορτή στο προαύλιο του σχολείου- και άρα ετοιμασίες- να είδε κάποιος τα συνθήματα φρέσκα και λαχταριστά, ίσως δηλαδή είναι θέμα επικαιρότητας. Τι να πει ο περιβάλλον χώρος στα Παπαστράτεια ή μέσα στον παιδικό σταθμό στην Αγία Τριάδα;

Μέσα το σχολείο έχει μερικά γκράφιτι που τα έχουν κάνει οι ίδιοι οι μαθητές, θεματικά δηλαδή. Έξω, πέραν κάποιων παλιών, υπάρχουν μερικά συνθήματα που συγκρίνουν την Ελλάδα με το Ιράν και την Σαουδική Αραβία…

Εντάξει, τώρα που το σκέφτεται η στήλη, ίσως η δικογραφία να έγινε λόγω βλακείας. Γιατί αν συγκρίνεις την Ελλαδάρα με τις παραπάνω χώρες μάλλον θες να μας τρελάνεις!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Πάντως κάτι πρέπει να γίνει με αυτήν την αηδία, το να βρωμίζουν κτήρια με αυτά τα άθλια γκράφιτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.