Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο: δήμαρχος, ΥΠΕάρχης και Αστυνομικός Διευθυντής συζήτησαν για τη διαχείριση της πανδημίας

Αγρίνιο: δήμαρχος, ΥΠΕάρχης και Αστυνομικός Διευθυντής συζήτησαν για τη διαχείριση της πανδημίας

Θέματα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, της λειτουργίας του Νοσοκομείου Αγρινίου αλλά και της διαχείρισης των μέτρων πρόληψης από την πανδημία συζήτησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.  Παρόντες στη συζήτηση ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Γαλαζούλας και ο διευθυντής του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου Γ. Σταμουλακάτος.

Προφανώς οι εμπλεκόμενοι προβληματίζονται για τα προβλήματα στη δημόσια υγεία της περιοχής αλλά και από το γεγονός πως διανύουμε την 4η εβδομάδα του lockdown και στην περιοχή του Αγρινίου τα κρούσματα αυξάνονται αντι να μειώνονται…

Ο Γιώργος Παπαναστασίου και ο Γιώργος Καρβέλης συζήτησαν για την κατάσταση των τελευταίων ημερών και τις ανάγκες οι οποίες εντοπίζονται, σύμφωνα με τη λιτή ενημέρωση του δήμου Αγρινίου.

Ο κ. Καρβέλης ανέφερε μεταξύ άλλων : «Είναι υποχρέωσή μου να παρακολουθώ την πορεία της πανδημίας και να ενημερώνω τις αρμόδιες Αρχές για τις εξελίξεις. Σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές θα πρέπει να διερευνήσουμε πως θα λειτουργήσει το lockdown ώστε να έχει αποτελέσματα. Θέλω να σας πω ότι, συνολικά, στην 6η ΥΠΕ η κατάσταση είναι ισορροπημένη . Στις περισσότερες κλίνες νοσηλεύονται ασθενείς από άλλες περιοχές. Σε ότι αφορά την απόκτηση μοριακού αναλυτή στο νοσοκομείο Αγρινίου είναι στην ευχέρεια της Διοίκησης του Νοσοκομείου να το προμηθευτεί».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά : «Ευχαριστώ τον κ. Καρβέλη για την παρουσία του και την ενημέρωση την οποία μου παρείχε για την κατάσταση των δομών υγείας. Είναι υποχρέωσή μας, αυτήν την κρίσιμη περίοδο, να βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίζονται, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, όποια προβλήματα προκύπτουν. Ακολουθούμε τις εντολές των αρμόδιων αρχών και συνδράμουμε όταν και εφόσον μας ζητηθεί. Γι αυτό το λόγο είχαμε ανοίξει ειδικό τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να βοηθήσουμε στην κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου Αγρινίου. Πρώτο μέλημά μας παραμένει η πρόληψη και η πειθαρχημένη τήρηση όλων των μέτρων. Με τον Αστυνομικό Διευθυντή, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας μας, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και την τήρηση των μέτρων προστασίας».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.