Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρίνιο: Εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Αγρίνιο: Εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

po-topiki-antarsya
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/03/2017 η εκδήλωση της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Αγρίνιο, με θέμα “Πολιτικές εξελίξεις και το μέτωπο της αντικαπιταλιστικής –αντιιμπεριαλιστικής αριστεράς”.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωσή της, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αγωνιστές από όλα τα ρεύματα της μαχόμενης αριστεράς της πόλης. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και θεματικά πολυποίκιλη, με τον κόσμο να συνδιαλέγεται για την ανάγκη άμεσης απάντησης στην αντεργατική λαίλαπα που ετοιμάζουν Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ μέσα από το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης, αλλά και για τη δημιουργία ενός αναγκαίου πολιτικού προγράμματος και μετώπου σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής.

«Για μας αποτελεί ζήτημα ζωής και θανάτου το μπλοκάρισμα και η ανατροπή του νέουαντεργατικού γύρου που σχεδιάζουν από κοινού Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ και θαδώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την συγκρότηση ενός ταξικού εργατικούρεύματος στους αγώνες που θα έρθουν, καθώς και για την συγκρότηση τηςαριστεράς που θα πάει τα πράγματα μέχρι τέλους και θα ανοίξει δρόμους για τηνσυνολική ανατροπή», δήλωσε από τη μεριά του ο Μ. Ρίζος, στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΑΜ

    Αντικαπιταλιστές αριστεροί και κοκα- κολα δεν πάει….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.