Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Αγρίνιο: αναστάτωση από μεγάλη φωτιά κοντά στην εθνική οδό (φωτο-βίντεο)

Αγρίνιο: αναστάτωση από μεγάλη φωτιά κοντά στην εθνική οδό (φωτο-βίντεο)

Mεγάλη κινητοποίηση σε εξέλιξη για φωτιά που προκαλεί αναστάτωση στο Αγρίνιο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε  πλησίον της εθνικής οδού στην περιοχή Ρεμπελιά κοντά σε αντιπροσωπεία οχημάτων.

Σημειωτέον πως  σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και πρατήριο υγρών καυσίμων, γεγονός που ελλοχεύει μεγάλο κίνδυνο.

Η φωτιά εν ριπή οφθαλμού επεκτάθηκε και φούντωσε κατακαίγοντας ξερά χόρτα και δέντρα.

Έσπευσε μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού από το ύψος του κόμβου Αγίου Δημητρίου καθώς και στα δύο ρεύματα στο ρέμα Ρεμπελιά από δύναμη της Τροχαίας.

Νεώτερη ενημέρωση:

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η μεγάλη φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο ενώ παραμένει ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής στο χώρο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

  Ο Θεός να δίνει υγεία και δύναμη στους άνδρες του Πυροσβεστικού Σωματος που δίνουν ένα τιτάνιο αγώνα μέσα στην κόλαση της φωτιάς. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Επίσης και στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και στους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ που συνδράμουν στο έργο τους.

 2. Παλιος Αγρινιώτης

  ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ποιά μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής; Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ Αγρινίου έχει αποδυναμωθεί, επειδή έχουν σταλεί πολλά οχήματα εκός νιμού για να βοηθήσουν τις γύρω περιοχές ακι μείναμε με 2-3 οχήματα. ΜΑΛΑΙΕΣ

 3. athlos44@gmail.com

  Εγώ θά έλεγα ντροπή σε όλους τούς δημόσιους φορείς και λειτουργούς που καλύπτονται πίσω από μία απατηλή μονιμότητα έναν σίγουρο μισθό καί δεν κάνουν τίποτα. Πρώτος ο δήμαρχος,
  Αντιδήμαρχοι καί δημοτικό συμβούλιο, όλοι κομματικοί τρόφιμοι αντί να παράγουν έργο και νά εποπτεύουν, παρακολουθούν παθητικά . Δεν επιτρέπεται οικόπεδα μέσα στην πόλη να μήν είναι καθαρά. Περνούν τά βλέπουν και δεν κάνει κανένας τίποτα σέ τούτη τί χώρα δεν είναι μόνο η τάχα δικαιοσύνη τυφλή αλλά όλος ο δήμος,η αστυνομία κρατική καί δημοτική, η πυροσβεστική υπηρεσία καί όσοι άλλοι εμπλέκονται. Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να τα έχετε καλά με όλους. Καλούς κακούς.δικαιους και ειδικούς, κλέφτες καί νοικοκυραίους. Όχι τίποτα άλλο αλλά για νά ξέρουμε και εμείς φορολογούμενοι μαλάκες προς νά σάς βλέπουμε και πώς να σάς αντιμετωπίζουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.