Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Αγρίνιο: Πληθαίνουν οι φωνές για φανάρια στην Μάνου Κατράκη

Όλο και περισσότεροι επισκέπτες του agrinionews.gr επικοινωνούν και μεταφέρουν τον προβληματισμό τους για την εύρυθμη κυκλοφορία στην περιοχή της Μάνου Κατράκη στο Αγρίνιο.

Πρόκειται για πολίτες που ζουν στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά και τα πανεπιστημιακά τμήματα, άλλους που μεταφέρουν παιδιά προς τα σχολεία όλων των βαθμίδων που βρίσκονται στην περιοχή αλλά και διερχόμενους που κατευθύνονται από όλο το Αγρίνιο προς την εθνική οδό από όλα σχεδόν τα σημεία της πόλης.

Όπως περιγράφουν πολλοί εξ αυτών, οι πρόσφατες αλλαγές με την πεζοδρόμηση στην Κομνηνού Πυρομάγλου έχει μειώσει τον χώρο στην κατεύθυνση προς την άνοδο της Κατράκη(φωτο) κι αυτό έρχεται να προστεθεί στο έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρατηρείται τοπ πρωί και το μεσημέρι κυρίως με αποκορύφωμα τις ώρες που ανοίγουν και κλείνουν τα σχολεία.

Η συμβολή με την Φιλελλήνων πολλές φορές έχει τεράστιο φόρτο και ο καθένας περνάει κατά βούληση ενώ η συμβολή με την Πυρομάγλου είναι πολύ επικίνδυνη, κάτι που συμβαίνει και με άλλες μικρότερες οδούς όπως η Τριχωνίδας, αναφέρουν επισκέπτες του agrinionews.gr.

Στις κάθετες οδούς στην Μάνου Κατράκη είναι γνωστό πως εκτός από την κίνηση που κάνει τους οδηγούς ανυπόμονους, ακόμη πιο επικίνδυνο είναι το φαινόμενο της ταχύτητας που αναπτύσσουν οι οδηγοί στον κεντρικό δρόμο, λόγω και του μεγάλου εύρους του.

Όλα αυτά κάνουν πολίτες του Αγρινίου να ζητούν φανάρια στην περιοχή, τουλάχιστον στα σημεία που υπάρχουν οι μεγάλες ταχύτητες και ο κυκλοφοριακός φόρτος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.