Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Aγρίνιο: καλά τα ηλεκτρικά ποδήλατα αλλά πρέπει να κλείνουν με τσιμέντο ανοιχτοί και με πράσινο χώροι;

Aγρίνιο: καλά τα ηλεκτρικά ποδήλατα αλλά πρέπει να κλείνουν με τσιμέντο ανοιχτοί και με πράσινο χώροι;

Συζητήσεις προκαλεί η χωροθέτηση των σταθμών των ηλεκτρικών ποδηλάτων στο Αγρίνιο. Ειδικά σε κάποια σημεία όπου οι κατασκευές με το τσιμέντο που απαιτούνται έρχονται να επιβαρύνουν το τοπίο.

Ο σταθμός στην περιοχή απέναντι στο Αρχαιολογικό Μουσείο είναι μια τέτοια περίπτωση που προκαλεί πολλές αντιδράσεις. Για λόγο ανεξήγητο επιλέχθηκε η κατασκευή να γίνει στο χώρο πρασίνου και όχι στους όμορους άπλετους χώρους με πλακόστρωτο.

Εντύπωση προκαλεί και ο σταθμός των ποδηλάτων στη γωνία Παναγοπούλου και Γρίβα.

“Έγιναν για χρόνια ενέργειες για να ελευθερωθεί ο χώρος στο συγκεκριμένο σημείο και να πάρει λίγη ανάσα η περιοχή και τώρα πέφτει πάλι τσιμέντο στο μισό οικόπεδο για να γίνει η εγκατάσταση. Εκεί χρειάζεται πράσινο και μόνο πράσινο και τελικά με την πεζοδρόμηση κι αυτό το τσιμεντένιο τεμάχιο θα μείνουν δύο-τρία δέντρα όλα κι όλα”, αναφέρει αναγνώστης.

Σίγουρα κάπου πρέπει να πάνε και τα ηλεκτρικά ποδήλατα αλλά οι κάτοικοι έχουν ανάγκη από ελεύθερο χώρο κι αναπνοές από το βεβαρημένο μικροκλίμα.

Γρίβα και Παναγοπούλου
Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου
Έναντι μουσείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Δημήτρης Κοντονίκας

  Τι φωνάζετε μωρε χωριάτες?
  Δες σας αρέσει εκεί το καλοκαιράκι που έχει 39 βαθμούς να πάτε να καθίσετε στο ωραίο μπετουδάκι και στην λαμαρίνα που πυρώνει?
  Θέλετε πράσιναδες και ίσκιους
  Αχάριστοι

 2. Κρουστιάνος

  Το πάρκο πάει για το τέλος της πενταετίας,να υποθέσω…

 3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Αυτά μοιάζουν σαν παράγκες που φτιάχνουν στα παζάρια. Θα τα δούμε σε λίγο καιρό πως θα καταντήσουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Γιατί σε πολλές πόλεις που επιχειρήθηκε μετά τα ψάχνανε κι ς είχαν gps και ότι άλλο υποτίθεται ότι θα έχουν για να είναι ασφαλισμένα τα ποδήλατα. Θα καταντήσουν σαν τους ηλιακούς κάδους.Κοιτάμε τη βιτρίνα και από παρεμβάσεις ουσίας σε σοβαρά ζητήματα της πόλης μηδέν εις το πηλίκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.